x

REKLA SVE ŠTO MISLI

Maju grize savjest zbog tužbe za starateljstvo koja je stigla Janjušu: Priznala da je baš griješila, a tek sad je sve shvatila!

Maja Marinković priznala je da je grize savjest zbog tužbe koju je Marko Janjušević Janjuš dobio od Ene, a vezano je za starateljstvo nad njegovom kćerkom Krunom.

- Iskrena da budem, kao što mi je neko rekao juče na Zadrugoviziji, najbolje izgledam kad se najgore osjećam - započela je razgovor Maja.

- Zbog sitnica smo pravili probleme... Ja se sada trudim da se iskontrolišem. Jesam tu uvijek u blizini kao Denis napast, ali ja neću da odustanem, ne mogu da odustanem od čovjeka koga volim. Poštovaću svaku njegovu odluku, ali on sto puta kaže da je kraj, pa završi sa mnom. Ja sam ga pitala danas da li smo u vezi, on je rekao da neće ni sa kim da bude do kraja života, ono njegovo, a onda legne pored mene i kaže mi da me voli.


- Ja ne mogu da budem njemu ispred nekoga koga najviše voli, kćerke, ali to su dvije različite ljubavi. Rješenje nije razdvajanje, nego da poradimo na ponašanju, da pokažemo da smo normalni ljudi, što nismo do sada. Ja smatram da se promjena na meni vidi. Ne mogu ja iz korijena da se promijenim, takva sam kakva sam, ali biću mu podrška. Za sada smo okej - dodala je Marinkovićeva.

- Da li on vidi tvoj trud i zalaganje da se promijeniš od kada je saznao da ga je supruga tužila? - pitao je Darko.


- On me ne krivi, ali ja se osjećam krivom. Njegova odgovornost je veća, on je ipak otac, ali nije se on svađao sam sa sobom. Djelimično smatram sebe krivom, štipanje, grebanje, to nije u redu. Mene je sramota... Katastrofa, neću smjeti nijedan klip od sramote da pogledam. Niti se ponosim, niti dičim tim stvarima. Trudim se da se promijenim. Očigledno je bilo potrebno da dođe do ovih stvari da bih shvatila neke stvari. Da li je on sjeo pored Aleksandre, da li sam ja gledala Čorbu, to su budalaštine, tek sada shvatam - rekla je Maja.


- Ja sam ljetos lagala da nismo zajedno, to me je sve nerviralo, jer je htio da ispegla taj drugi odnos. Imali smo situaciju kada mu je majka došla iz Prijepolja da vidi dijete, Janjuš i ja smo uhvaćeni zajedno. Ona (Ena) nije htjela da dovede dijete jer je vidjela da je sa mnom. Razumijem je kao majku, želi da zaštiti dijete, u tom smjeru mogu da je razumijem. Da smo se ponašali normalnije, ne bi došlo do toga. Dare, naša ljubav jeste jaka i imamo emociju koja je bolesna. Ne opravdavam te scene, ali mi da ne volimo jedno drugo, ne bismo bili zajedno. Ta ljubav ne može da se potisne, ali mogu da kažem da ću se promijeniti... On mene voli, bori se sam sa sobom. Zna i da su i moji i njegovi protiv te veze, ali mi smo zajedno. Rješenje je da se potrudimo da poradimo na našem odnosu. Ja ću zaista dati sve od sebe. On nije bio dobar muž, ali je divan otac, koji voli svoje dijete i jako je posvećen. Dijete treba da bude na prvom mjestu, svi znamo kakav je otac, žao mi je što se sve to desilo - istakla je Maja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.