x

Mala je belaj: U utorak stiže nova pjesma Goge Sekulić koju su radili Jala Brat i Buba Corelli!

Stiže potpuno nova Goga Sekulić! Popularna pjevačica će u utorak, 22. oktobra objaviti novu pjesmu koja nosi naziv "Corleone". 

Goga Sekulić je odlučila da napravi značajan potez u svojoj karijeri, pa je snimila pjesmu koja će bez sumnje izazvati razne reakcije. 

Na novom hitu popularne pjevačice radio je dvojac Jala Brat i Buba Corelli, pa je jasno zašto svi polažu nade kako će ovo biti pravi bum u Goginoj karijeri. 

Ne samo da je Sekulićeva da odlučila da pokaže novi muzički pravac, već je zbog cijelog projekta dala 100% sebe, budući da je smršala, te ćemo u spotu koji će u utorak u 14 sati ugledati svjetlost dana vidjeti pjevačicinu top figuru. Goga je sve zaintrigirala stihom: "Mala je lajbe." 


– Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najjača na ovim prostorima Bubom i Jalom! Spot sam snimala proteklog vikenda u Beču sa jednom inostranom ekipom, koja radi za čuvenog repera Raf Kamora koji me je takođe podržao u ovoj priči i potpuno smo napravili jednu neobičnu i dosada neviđenu priču! No da ne dužim puno, publika će za desetak dana vidjeti jednu potpuno novu Gogu! Iza cijelog projekta stala je producent Biljana Savić – navela je Goga!

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.