x

CRES

Mali bok rajska plaža za savršen odmor

Plaža Mali bok idealno je mjesto za parove, grupu prijatelja koja se želi odmoriti na osami, ali i za stariju djecu koja mogu propješačiti put do dolje.

Mnogo je mjesta na svijetu na kojima se možete osjećati kao u raju, ali najčešće su to mjesta do kojih nije lako doći. Takva lokacija nema parking, nema kafiće i restorane, ali ima ono što je premorenom umu potrebno – pogled na kristalno plavo more i tišinu koja vas tjera da glasno slušate prirodu koja netaknuta čeka da vam se zauvijek uvuče u pamćenje. Mali bok je plaža na koju ćete se željeti vraćati, a evo i zašto.

I dalje je manje turista, ali i domaćih koji će se odlučiti kupati na udaljenim plažama. To je prednost za sve vas kojima se nije problem malo pomučiti i ostatak dana provesti u predivnom prirodnom okruženju koje oporavlja um i tijelo. Plaže koje u blizini nemaju parking manje su posjećene i ta smanjena gustoća posjetitelja definitivno pridonosi posebnom osjećaju koji takav ambijent može pružiti.


Plaža Mali bok na otoku Cresu je malena plaža s kamenčićima na obali i pijeskom u moru. Put do plaže taje oko 50 minuta i cijelo se vrijeme do plaže spuštate klisurom. Automobil možete parkirati kod mjesta Orlec i na leđa nabaciti ruksak s hranom i tekućinom jer kada se jednom spustite do ovog malog raja, teško da ćete brzo poželjeti vratiti se u civilizaciju. To je jedno od onih mjesta na kojima možete vidjeti sve nijanse plave boje.


Plaža Mali bok idealno je mjesto za parove, grupu prijatelja koja se želi odmoriti na osami, ali i za stariju djecu koja mogu propješačiti put do dolje. Veliko kamenje koje izvire iz mora dječjoj će mašti dati dovoljno materijala za neumorno igranje čitav dan.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.