x

Mali signali da je ON vaša prava ljubav

Mnogo puta smo govorili o tome da je biti single stvar izbora i svjesni smo da većina pravi taj izbor, upravo jer još uvijek nije srela osobu, koja ispunjava njihova očekivanja. Kada je ljubav u pitanju, najvažnije je da pronađete osobu, koja je slična vama, u čijem prisustvu uživate i ne bi trebalo da pristanete ni na šta manje, jer se ukazala prilika da sa nekim tek tako stupite u vezu. Single je pravi izbor, sve dok se ne pojavi prava osoba za vas!

Dok ste single, treba da preispitate sebe, da shvatite sve ono što od svog partnera očekujete. Zato prvo istražite sebe, a onda strpljivo čekajte, a kada se pojavi osoba koju ste čekali, bićete u stanju da je odmah prepoznate.

Pravog partnera prepoznaćete po sljedećim osobinama:

1. On je od samog početka utjeha i razumijevanje za svaku prepreku u vašem životu. Pored njega se nikad nećete osjećati usamljeno.

2. On je nagrada za sve patnje, koje ste pretrpjeli u prošlosti. Doslovno će vam pomoći da prevaziđete sve svoje emotivne neuspjehe.

3. On je jednostavno osoba od povjerenja, nema potrebe da sumnjate u njega. On zna šta znači povjerenje i neće ga nikad narušiti, već će dati sve od sebe da ga zajedno sa vama izgradi.

4. Konstantno vam pokazuje da je čovjek od riječi, na kojeg se možete osloniti.

5. Ophodi se prema vama s puno poštovanja.

6. On daje sve od sebe da se pored njega osjetite voljeno. Vi ste centar njegove pažnje i to je nešto u čemu uživate od prvog trenutka.

7. On je potpuno emotivno otvoren pred vama. Dijeli sa vama svoja najdublja osjećanja i kada primijeti da nešto ne štima, uvijek je tu, kako biste zajedničkim snagama riješili sve probleme.

8. Ulaže cijelog sebe i maksimalno se trudi kako bi veza uspjela. On zna da zaljubljenost nije dovoljna da biste opstali i gradiće vaš odnos zajedno sa vama, kako biste kasnije spokojno uživali u vašoj ljubavi.

9. Nastoji da vas potpuno upozna. Pamti sitnice koje vama znače, samo da bi vam izmamio osmijeh na lice.

10. On je vaša podrška i motivacija. Utiče na vas na najbolji način. Motiviše vas da iz dana u dan postanete bolja verzija sebe.

11. Njemu ego nije bitniji od vas i kada uvidi da je pogriješio, spreman je i da se izvini.

Kada upoznate osobu sa svim ovim kvalitetima, znaćete da je dosta samovanja i da je vrijeme za vašu ljubavnu priču!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.