x

NIJE ŠTEDJELA MARKOVIĆKU

Malo je i bilo nula: Kija se oglasila nakon prozivki Zorice, brutalno je spustila otkrila i da li je bila na ivici suza zbog Slobe!

Zorica Marković, ovonedjeljni vođa, bila je pogođena time što joj Kija nije dala više poena na Zadrugoviziji, pa ju je prokomentarisala dok je davala budžet, a sada se Kockareva oglasila.

- Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvijek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na "Zadrugoviziji". Ona je tako hladno prešla ovdje, Luna ljudina je u odnosu na nju - rekla je Zorica.


- Nisam pratila. Došla sam tamo kao žiri i ostavila sve to čim sam skinula mikrofon sa sebe. Zadrugovizija je zabava. Ja sam bila žiri u ozbiljnim takmičenjima, a ovo je trivijalno. Ali, uvijek me blate ljudi kojima ne dam nijedan bod. Ne ljutim se. Iskreno, malo je i bilo nula - poručila je Kockareva.


Inače, na "Zadrugoviziji" je došlo do još jedne zanimljive situacije. Tijana Jovović i Aleksandar Kerić su otpjevali pjesmu "Lažov notorni", koju su svojevremeno na velikoj sceni "Zadrugovizije" izveli Kija i Sloba Radanović. Svi su pratili reakciju pobjednice "Zadruge 1" i mnogima se učinilo da je zamalo zaplakala dok ih je gledala. Kockareva se osvrnula i na ovo.

- Ne, nisam imala suze u očima kao što je pisano, da vas odmah sad demantujem. Bila sam umorna i gladna, bilo je pola 6 ujutro - završava Kija izlaganje.

.

..

.

..

.

.Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]