x

Malo ko je ikada vidio tijelo najstarije Lukasove kćerke, ostaćete zatečeni: Krije od javnosti, sad je jasnije zašto!

Aca Lukas je jedan od najpoznatijih domaćih pjevača, pa samim tim nije nikakvo veliko čudo što se publika itekako uvijek zanima za njegov privatni život.

Što se tiče ljubavnih veza i brakova, može se reći da je Lukas bio itekako zauzet po tom pitanju, jer već iza sebe ima tri braka tokom kojih je dobio troje djece koji se zovu Miljana, Lazar, Andrej, te najmlađa kćerka, koja se zove Viktorija.

Kako god, Lukas odlučio da putem društvenih mreža takođe čestita rođendan svojoj kćerci Miljani koju je inače dobio sa bivšom suprugom Svetlanom.


Naime, Miljana je nedavno slavila rođendan, a njen tata nije mogao da dopusti da to prođe nezabilježeno, pa je ovom prilikom podijelio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija koje su kasnije svi komentarisali, kako je činjenica da Acina kćerka zaista izgleda nevjerovatno.


Inače, ona je Aci podarila unuku Minju, a pogotovo još ako uzmete u obzir da je riječ o ženi koja se porađala i koja je postala majka, tek onda shvatate da se Miljana itekako dobro drži i da joj je očigledno jako bitno kako izgleda.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da se ona zaista malo eksponira u javnosti, kako joj to očigledno ne predstavlja neki veliki prioritet u životu.


(Espreso.rs/magazindan.info)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.