x

Fayza Lamari se oglasila

Mama Kyliana Mbappea otkrila sve o ponudama koje je njen sin dobio

Saga oko transfera Kyliana Mbappea još uvijek traje.

Iz dana u dan stižu informacije kako je dogovorio sve s Realom ili PSG-om, a navodno je posljednja ponuda pariškog kluba nešto što niko ranije nije dobio od jednog kluba.

Veliku ulogu u poslu oko novog ugovora ima Kylianova porodica. Prije svega njegova majka Fayza Lamari koja je danas govorila o ponudama koje njen sin ima.

Ističe da još nikakva odluka nije donesena i da će konačnu riječ dati njen sin.


"Ponude PSG-a i Real Madrida su gotovo identične. U Realu bi moj sin imao potpunu kontrolu nad pravima na ime i lik, ali PSG nudi novčanu kompenzaciju za to. Ponude se ne razlikuju previše. Gotovo su iste. Sada čekamo njegovu odluku", rekla je Fayza Lamari.

L'Equipe donosi informaciju kako će Mbappe odluku saopštiti u nedjelju i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.


PSG je Mbappeu ponudio "nemoguće"!

Eurosport ekskluzivno objavljuje da je Mbappeu ponuđeno 300 miliona eura premije za potpis novog ugovora i 100 miliona eura neto godišnje, što je nadrealno i nešto što u Realu ni u ludilu nisu spremni dati mladom napadaču.

Mbappe bi trebao u narednim danima da saopšti odluku, pitanje je jedino PSG ili Real, ali čini se da Kraljevi gube nadu i da će igrač na kraju ostati u Parizu.

Ove sezone Mbappe je postigao 36 golova u 45 nastupa, vjerovatno je najbolji na svijetu u ovom trenutku i bogati vlasnici francuskog prvaka žele da ga imaju u svojim redovima i u narednom periodu, naročito zbog činjenice da će se u novembru i decembru igrati Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ono što je PSG također spreman da ponudi Mbappeu je potpuna kontrola nad timom, pa će moći da diktira transfer politikom, da odlučuje ko će da trenira klub, koga treba dovesti, a koga prodati...


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.