x

na sudu sa sestrama

Mama Teodore Džehverović progovorila o porodičnom užasu: Mučili su me u toj kući, tukli mi kćerku i sina...

Majka poznate pjevačice Teodore Džehverović, godinama se sudi oko porodične kuće, sa rođenom sestrom.

O bolesnoj i nepokretnoj majci, Goca je brinula deset godina, a groznih i mučnih uspomena prisjetila se na godišnjicu mamine smrti i otvorila dušu, govoreći o nerazumijevanju i nedaćama, sa kojima se suočila:


"Dvadeset godina se sudimo. 2000. mama mi se šlogirala, bila sam u porodičnoj kući, i one su se odrekle majke, nisu htjele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnom, nenormalnom. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli kćerku, sina, svašta sam preživjela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško."


"Tragedija! Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dvije sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsjednut je sa mnom i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sam majku deset godina gledala i pelene mijenjala. Toliko mi je teško da to nije normalno.Porodična tragedija, nerazumijevanje, rasulo u porodici", rekla je za Pink Goca Džehverović.


"Svašta smo preživjeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam p...zdela. Onda je počela sa pjevanjem i preselili smo se u Beograd", dodala je.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.