x

Mandarin Oriental Sanya mjesto za snove

Kinesko ostrvo Hainan je egzotično mjesto koje svako treba da posjeti barem jednom…

A sada, Mandarin Oriental resort u mestu Sania, nudi sve one pogodnosti koje su vam potrebne za nezaboravni tropski odmor. Smješten na južnom kraju ostrva, ovaj resort na plaži razvijen je sa jednom mišlju na umu: svi gosti se moraju osjetiti razmaženo.

Ovdje postoji veliki broj aktivnosti kojima se možete pozabaviti i u kojima možete uživati, poput očaravajućeg pogleda, nevjerovatnog smještaja i dremke na suncu. Svaka soba, apartman i vila ovog odmarališta nudi vam dizajnersku razmetljivost i luksuz, kao i sve pogodnosti koje vam mogu pasti na pamet. Neke smeštajne jedinice imaju čak i svoje privatne bazene, dvorišta i vidikovce.

Svaki prostor namijenjen gostima u ovom odmaralištu ispraćen je kristalno čistom vodom Južnog kineskog mora, kao i raznim opcijama za objedovanje koje možete isprobati dok ste tamo. U sklopu ovog odmarališta na plaži nalazi se osam različitih restorana i loža, a svaki od njih nudi svoje sopstvene specijalitete i druge interesantne ponude.

Kada završite sa jelom, azijska masaža i terapija, koje su u skladu sa tradicionalnim kineskim programima wellnessa očekuju vas u luksuznom spa centru, dok će MoMo klub za djecu zabaviti najmlađe, kako biste vi mogli da uživate u vremenu koje je posvećeno samo vama.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.