x

Manekenka sebi oduzela život zbog ljubavi: Novi detalji o Mariji Čurčić !

Marija Ćurčić (25), voditeljka i model, kćerka novinarke "Al Džazire" i nekada "Studija B", An Mari Alves Ćurčić i muzičara "Del Arno benda" Đorđa Čurčića, u nedjelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Marija Ćurčić je nedavno raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu i taj raskid je veoma teško podnosila.


Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova kćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubistvo. Beživotno Marijino tijelo, pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.


Marija je bila jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, model i djevojka koju će svi pamtiti kao nasmijanu, veselu i uvijek spremnu za provod. Bila je lijepa i uspješna. Ova djevojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR… Govorila je svojevremeno o svom teškom djetinjstvu jer je kao djevojčica imala poteškoća da kao drugačija - sa kovrdžavom kosicom i tamnije puti, bude prihvaćena. Njen deda, otac An Mari Alves Ćurčić bio je ambasador Konga u Jugoslaviji gdje je upoznao lijepu Srpkinju kojom se oženio.


(Alo.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.