x

LUKSUZNI BAVARSKI SUV

Mansory ponudio nove opcije za BMW X7

Poznata tunerska kuća Mansory pokazala je modificiranu verziju BMW-a X7 i jasno je da se radi o modelu prije facelifta, no navedeno je da je projekt zapravo namijenjen za X7 LCI, odnosno za osvježeni model.

Bez obzira na nejasnoću, modificirani SUV zaslužuje pažnju. Digitalni renderi su bazirani na "originalnom" modelu X7 opremljenom M paketom opreme. Međutim, bubrežasta rešetka hladnjaka je modificirana te je sada manja u odnosu na fabričku. Ispod se nalaze mali dodatni usisnici zraka, kao i značajno modificirani prednji branik s većim otvorima i trapezoidnom donjom rešetkom.

Široka tema se nastavlja na profil gdje su sada prošireni lukovi točkova u koje su smještene masivne 24-inčne felge. Mansory će nuditi 11 različitih modela felgi u različitim veličinama. X7 prikazan na renderima ima 24-inčne felge s više krakova.


Nazad je prošireni branik koji nastavlja agresivnu liniju profila. Tu je i difuzor u boji karoserije s novim crnim detaljem, kao i četiri završetka izduvnih cijevi. Stražnje staklo također okružuje novi detalj. Sudeći i prema stražnjim svjetlima, stražnji dio luksuznog bavarskog SUV-a ukazuje na model prije facelifta.


Nažalost, iz Mansoryja ne otkrivaju da li se novi paket može koristiti za stariju i osvježenu verziju modela X7. Postoji mogućnost da tuner zapravo nudi konverziju, odnosno povratak na stari dizajn kao odgovor na kritike koje je dobio osvježeni model zbog podijeljenih prednjih svjetala.

Bez obzira o kojoj verziji je riječ, Mansory nudi i modifikacije unutrašnjosti, dok informacija o mehaničkim promjenama zasad nema.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.