x

Marca: Nevjerojatna je ta Dalićeva odluka

Ivo Grbić u utakmici protiv Raya Vallecana branio je čitav susret umjesto Jana Oblaka u remiju 1:1.

Najčitaniji španjolski list Marca osvrnuo se na njegovu igru i ostali su u čudu kako nije ni među tri najbolja golmana u reprezentaciji Hrvatske (tu su Livaković, Ivušić i Kalinić) uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

“On je hobotnica i više nego dostojna zamjena za Jana Oblaka. Takav golman zaslužuje ići na SP jer iako živi u sjeni jednog od najboljih golmana svijeta, u posljednjih 110 minuta Grbić nas je natjerao da zaboravimo na Oblaka. Grbić je tako branio i ranije u prvenstvu, protiv Celte.


Njegove parade protiv Athletica su već opjevane, a red je da istaknemo još jednu njegovu odličnu partiju, protiv Raya. Obranio je snažan udarac Isija, kao i topovski šut Balliua. Nitko mu ne može ništa prigovoriti što nije skinuo penal. Nevjerojatno je da Zlatko Dalić pretpostavlja Grbiću čak tri golmana iz HNL-a.


Ne možemo vjerovati da su oni bolji od Grbića, bez obzira na njegov kontinuitet igara. Mršavko, kako ga zovu u Atleticu, svakim nastupom daje razloge svom izborniku da ga odvede u Katar”, piše Marca.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.