x

Marija gađala Viki stolicom: Evrovizijska pobjednica pokazala da ima kratak fitilj pa htjela da napusti snimanje!

Atmosfera na snimanju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" uvijek je dinamična, a novi sukob nastao je kada je Marija Šerifović gađala Viki Miljković stolicom i za dlaku je pogodila!

Naime, evrovizijska pobjednica je opet pokazala da ju je vrlo lako izbaciti iz takta, a ovoga puta ju je iznervirala Miljkovićkina neodlučnost. U toku duela publici su se predstavila dva kandidata, jedan kome je mentor Jelena Karleuša i drugi kome je mentor Marija, a Viki se dugo premišljala ne želeći ni jednom ni drugom da da svoj glas. Vlasnica hita "Bubice" glasala je u potpunosti mimo svih protokola, a kako su oba kandidata imala po pet glasova, trebalo je da se uradi preglasavanje, ali je Miljkovićka bila neodlučna i tada.


Iako se Saša Popović obratio Viki riječima da glas mora da dodijeli jednom od kandidata, pjevačica to nije željela sve do trenutka kada je Marija počela da viče. Polemika oko glasanja se vodila nekoliko minuta, a kad je Šerifovićka počela da urla na Viki, ona je dala glas Karleušinom kandidatu. Marija je tada skroz izgubila kontrolu, pa je ustala, zgrabila stolicu i bacila je ka Miljkovićki, koja je za dlaku izbjegla da bude pogođena.


Marija je tada bijesno uzela stvari i i krenula ka izlazu u namjeri da napusti "Grandov" studio i snimanje, ali su kolege iz žirija kasnije uspjele da je ubijede da ostane i ne pravi dramu. Kako takmičenje odmiče tenzija među članovima žirija neprestano raste s obzirom na to da je ovo prvi put da u takmičenju "Zvezde Granda" stručni sastav ima svoje kandidate sa kojima radi i koje treba da spremi i odvede do finala.

Podsjećamo, Viki Miljković se na snimanjima obično često raspravlja i svađa sa koleginicom Jelenom Karleušom jer im se mišljenja ne poklapaju, a čini se da na ratnu nogu staje i sa Šerifovićkom, kojoj se očigledno ne dopada kako Viki glasa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.