x

izbacili je napolje

Marija Kulić opet pravila dramu u Urgentnom! Histerisala, psovala i prijetila ljekarima: Morali da je izbace napolje!

Marija Kulić je prije nekoliko dana napravila pravu scenu u Urgentnom centru zbog toga što joj doktori nisu dali da posjeti kćerku Miljanu, koja se od prošle nedjelje nalazi na liječenju u ovoj ustanovi, a odakle je hitno prebačena iz niškog Kliničkog centra.

Kako navodi izvor koji se našao na licu mjesta, Marija Kulić je histerisala zbog toga što su joj zaposleni u UC saopštili da Miljanu ne može da vidi jer su posjete pacijentima u bolnicama zabranjene zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom.


- Marija je došla da vidi Miljanu, ali kada su joj ljekari saopštili da ne može da je vidi jer su na snazi mjere protiv koronavirusa, koje podrazumijevaju i zabranu posjete pacijentima na odjeljenju, ona je poludjela. Počela je da viče da nju to ne zanima i da ona mora da vidi ćerku uživo. Ponavljala je da kćerku nije videla otkad je dovedena u Beograd i da ne postoji sila koja će joj to zabraniti. Ljekari su je više puta opominjali da smanji ton i da ta odluka važi za sve i da ne mogu da prave izuzetak ni kada je Miljana u pitanju. To ju je još više iznerviralo, pa je rekla da to rade namjerno jer je Miljana javna ličnost, pa da je zbog toga ismijavaju i da to ne može tako - kaže sagovornik i dodaje:


- Sjećam se da je pitala: "Kako meni ne date da vidim Miljanu, a gore kod nje ulaze doktori i sestre i prave selfije s njom dok je još pod sedativima? Kako ta pravila ne važe za sve? Zašto je onda vi uznemiravate? Svima ću vam j...ti mater ako vidim još neku Miljaninu sliku iz bolničke sobe!" Kada je na trenutak postala i agresivna, zaposleni su bili prinuđeni da pozovu i obezbjeđenje, koje ju je najprije zamolilo da se smiri, a kako je ona to odbila i pokušala da krene ka odjeljenju gdje je bila smještena Miljana, izveli su je napolje i zamolili da napusti objekat i da se vrati kad se bude smirila - završava izvor za "Kurir".


Miljanino stanje se i dalje prati iz dana u dan. Ona bi za nekoliko dana, ukoliko se nešto ne pogorša, trebalo i da bude otpuštena na kućno liječenje. Međutim, Miljana je opet pravila dramu i zadavala muke posvećenom osoblju, pa je tako prije nekoliko dana zahtijevala da je puste da ide kući na sopstvenu odgovornost.

.

.

.

.

.

Izvor: blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.