x

Marija Kulić se vratila u Zadrugu, sa Miljanom se nije ni pozdravila i odmah joj poručila: Sram te bilo, tvoje ponašanje je katastrofa! Jesi li ti glumica za odrasle? (VIDEO)

Majka prve rijaliti trudnice u Srbiji, Miljane Kulić ponovo  je ušla na luksuzno imanje nadomak Beograda. Marija je pred ulazak u "Zadrugu" izjavila kako je veoma kivna na Miljanu zbog njenog ponašanja sa Zolom, zbog ljubavnih akcija ispod jorgana, ali i zbog neočekivanog ponašanja Čolića, koji, prama Marijinim riječima, ne pokazuje dovoljno emocija Kulićevoj. Odmah po ulasku Marija je iskritikovala kćerku.


- Dobro veče, kako ste lijepi. Koliko vas dugo nisam vidjela, kako ste se proljepšali. Mici, sram te bilo šta si radila za ovo vrijeme dok nisam bila tu, svaša. Lijepa si, a ponašanje katastrofa. Postala si ljenština, spavalica. Operisala sam se, skinula sam mladež - rekla je Marija svojoj mezimici.

Kulićeva se sa svojim budućim zetom pozdravila rukovanjem, a sa Miljanom se čak nije ni zagrlila.


- Gledam da te vidim, svi pričaju, tebe nema - zamjerala joj je majka.

- Ne mogu da pričam pred ovim ljudima i pred kamerama, gdje sam bila i šta sam radila. Non-stop mi je nizak pritisak. Svakog dana mi je nizak pritisak. Kako te nije sramota da mi snimaš onakav klip, za Novu godinu - bila je ljuta Miljana.


- I za to da budeš presrećna što sam ti poslala. Za jahanje po cijelu noć ovde. Ovdje ima milion kamera ovdje, to što imaš oca kući, dvije sestre, ujaka? To me ne zanima, Luna nije moja kćerka, ti si moja kćerka. Je l' tebe nije sramota svog ponašanja, onda nastavi! Ponašaš se neprikladno jednoj majci. Mogla si da izdržiš još 4-5 mjeseci. Je l' si ti p**no glumica pa da te kamere snimaju tokom s*ksa - pitala je Marija Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.