x

ne skida osmijeh s lica

Marija zbrisala za Ameriku, a pored nje atraktivna plavuša: Evo ko joj pravi društvo! (Foto)

Marija Šerifović u nekoliko navrata je priznala koliko joj boravak u Americi prija, budući da tamo uživa u potpunoj anonimnosti i živi jedan “normalan” život daleko od svih.

Pjevačica se nerijetko oglašava i sa svojim pratiocima dijeli svoje trenutke i na ovoj relaciji, a sada je iznenadila sve kada se u njenom vlogu pojavila nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani.


Marija je u novom videu snimala put do Amerike, a na aerodromu ju je dočekala upravo Sandra sa kojom je dobra prijateljica i koja će joj praviti društvo tokom boravka u Los Anđelesu.

Podsjetimo, Sani Armani je svojevremeno bila jedno od najpoznatijih voditeljki televizije Pink, a ona se potom potpuno povukla iz javnog svijeta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, o kojem je nedavno otvoreno govorila za domaće medije.


- Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svijetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, dio moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i cjelokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom - rekla je.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.