x

imaće da plati kaznu

Marija zvala produkciju Zadruge da odustanu od tužbe protiv Miljane: Za 24 sata prikupljena ogromna cifra!

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog Kulićima, za manje od 24 sata fanovi su uspjeli da prikupe veliki novčani iznos, kako bi pomogli Miljani da plati kaznu od 100.000 eura.

Ako se uplate budu nastavile ovim tempom, Miljana će biti u mogućnosti da za mjesec dana prikupi cijeli iznos koji od nje potražuje produkcija.

Inače, iako su se pojavile informacije da je prilikom Miljaninog dolaska u Niš došlo do žestokog sukoba s njenom majkom Marijom, koja je prinuđena da plaća njenu kaznu i kockarske dugove, istina je da je susret prošao neočekivano mirno, pa je i uprkos prvoj Marijinoj burnoj reakciji ona spustila loptu i prihvatila kćerku u porodični dom.


Kada su njih dvije sjele i porazgovarale o svemu, Marija je kontaktirala s produkcijom da pokušaju da izglade odnos i da ne dođe do tužbe, tako da je ostala otvorena mogućnost da se Nišlijka u nekom momentu vrati u rijaliti i pomrsi konce ostalim učesnicima, ali kaznu mora da plati.

Ipak, ako do dogovora i ne dođe, Miljani su u pomoć pritekli vjerni fanovi, tako da makar za sada ne mora da brine o tome kako će platiti veliki novčani iznos.


Podsjetimo, Miljana je nekoliko puta pokušala da pobjegne iz ove sezone "Zadruge", pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

- Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge", a televizija Pink će u skladu s njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitano u kući.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.