x

Marjanović poludio zbog serije o pokojnoj Jeleni! Zoran: Tužiću Milicu Pavlović i cijelu ekipu što skrnave ime moje žene!

Zoran Marjanović, muž tragično preminule pjevačice Jelene Marjanović, odlučio je da presavije tabak i tuži reditelja Predraga Gagu Antonijevića jer nije tražio dozvolu za snimanje serije o njegovoj ubijenoj supruzi. 

Prošlo je više od četiri godine od kako je pjevačica brutalno ubijena na nasipu u Borči i od tada, pa sve do danas, nema naznaka da će misterija biti riješena. Kako saznajemo, porodica Marjanović očajna je zbog toga što, uprkos činjenici da istraga i dalje traje i da su porodice ubijene zavijene u crno, tvorci serije, po njihovom mišljenju, žele da se obogate na konto njihove tragedije.

- Ni Zorana, ni njegovu porodicu, a ni Jelenine sestre Maju i Teodoru niko nije pitao da li se slažu da se snimi serija o Jeleni. Oni su očajni. Ako je istina da se serija snima po rekonstrukciji Jeleninog ubistva, Zoran će sigurno tužiti kompletnu ekipu koja radi na projektu.


- On već sada radi na tome sa timom advokata. Jelenu nije poznavao niko od pomenutih ljudi, niko ne zna ništa o njoj, osim onoga što su pročitali iz medija, a većina tih stvari nisu istinite. Zoran je bio zgrožen kada je čuo da će inscenirati Jecino gostovanje kod Ognjena Amidžića, znajući da njegova ubijena supruga tamo nikada nije gostovala jer je za njih bila nepoznata. Rekao je: "Tužiću Milicu i cijelu ekipu! Skrnave ime moje žene!" - navodi izvor blizak porodici za Svet.

Kako dalje navodi, Marjanovići će po svaku cijenu spriječiti emitovanje serije.


- Jelena je na svim naslovnim stranama od kada je ubijena i porodica na to ne može da utiče, ali i te kako može na sve one koji žele da zarade na konto tragedije - priča izvor blizak Marjanovićima i Krsmanovićima, koji su van sebe, posebno Jelenine sestre.

Teodora i Maja Krsmanović javno su napale Milicu čim se na Fejsbuku pohvalila da je dobila ulogu i poručile joj da zbog para gazi preko mrtvih.

- Osjećaš euforiju?! Pa vidi, mlada damo, ja imam dovoljno izgrađenu svijest o tome da nikada ne bih pristala da glumim, ne daj bože, neku tvoju ubijenu rođaku! Razmisli malo ozbiljnije o svemu ovome. Vjeruj mi, nije teško shvatiti šta u ovoj situaciji debelo "ne štima". Nekada zaista ostanem bez teksta koliko su neki ljudi nehumani, tugica! - napisala je Maja, a ubrzo se oglasila i Teodora i još oštrije potkačila Pavlovićku:


- Očigledno se za pare gazi i preko mrtvih! Vjerovatno i Jana osjeća istu euforiju zbog snimanja ove morbidne serije o svojoj mami - napisala je ona, a potom se obratila cijeloj ekipi serije:

- Ma ne osjeća samo Milica euforiju, već cijeli taj tim ludaka! Ogorčene smo, bolje reći zgrožene, kao i cijela Srbija - napisala je Teodora, Jelenina sestra od strica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zoranom i Milicom kako bismo dobili njihov komentar, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.