x

haos u najavi

Marko Đedović stigao u Zadrugu 5: Odmah osuo paljbu po Dalili, Dejanu i Caru!

Marko Đedović ponovo je dio "Zadruge". On je prije ulaska u Bijelu kuću razvezao jezik o aktuelnim dešavanjima iz rijalitija.

- Kako ti djeluje cijela priča Dalila i Dejan i njene simpatije? - pitala je voditeljka.

- Više nisu simpatije. Tek sad provaljujem koliko ja unutra ništa nisam vidio. Dalila mi djeluje više zaljubljeno. On jeste zaljubljen, ali je ona odlijepila. Ja znam Dalilu kad je zaljubljena, sjećam se Stefana Karića. Ona voli takvu vrstu odnosa, očigledno je. Dejan je previše mlak za nju. Kad je Car nju opsovao bio sam ubijeđen da će se još više zaljubiti, tako je i bilo. Ona je njega gađala, ona takvu vrstu odnosa voli - pričao je Marko.


- Njihov brak, kad su dolazili ovdje, oni su stvarno važili za jedan od najstabilnijih brakova - dodala je voditeljka.

- To je ono što smo mi vidjeli. Na Instagramu svi izgledamo lijepo, ali uživo to nije tako. To što su predstavljali je predstava. Nikad nisam vidio hemiju između njih. Ovdje se vidi i ja sam za da se ona i Filip Car smuvaju. Neka se smuvaju ljudi, pa nek vidimo i to. Njemu će njeno spajanje sa Carem obezbijediti sreću. Dalila je neko ko kad kreneš na nju, pričao sam sa dosta ljudi, kad je krenuo neko iz Dejanove porodice na nju đonom, ona bi mu se iz inata vratila. Njijh je držao inat u braku, lijepo su se slikali i fotošopirali -nastavio je Đedović.


- Takmiče se ko će biti veća žrtva, da li on ili ona. Ona pokušava da prevrne priču da je trpjela porodici, znam da priča nije takva. Iskreno, mislim da je spas i njoj i njemu, razlaz. To zvuči jako strašno, sad će moralisti i babetine po mrežama "jao kako te nije sramota" - dodao je Marko.

- Je li si povjerovao u Dejanove suze? - pitala je novinarka.

- Da mu je teško, jeste mu teško. Po mom mišljenju mu je ispiran mozak. Kako on kaže nemam gdje, ja znam da on ima gdje. To je meni pataloška veza, da sjediš sa nekim... Sjede kući, razvlače pite, peku meso i tove se. Iskreno, nije mi zdravo. Da je žrtva, jeste žrtva,ali je više svoja žrtva, nego bilo čija - rekao je on.


- Koga ćeš prvo načepiti? - pitala je novinarka.

- Ne napada mi sa vrata, to su zastarjele priče - rekao je on.

- Zamjerio si neke stvari Sandri Rešić, koje stvari joj zamjeraš i u kom smjeru će se razvijati odnos? - pitao je voditelj.

- Sandra jer sklona da se fascinira likovima u rijalitiju. Različiti smo Sandra i ja, ja sam uvijek gurao šta ja mislim, možda je izgledalo da Sandra mene posluša. Ima raznih Tviterr tvrdnji koje su mi jako smiješne. Izgubila se Sandra jako i fascinirala se Dalilom i Dejanom, to me je nerviralo jako - pričao je Marko.


- Za koga se ne raduješ što ćeš ga vidjeti? - glasilo je sljedeće pitanje.

- Radujem se starim učesnicima, ali nekim novim ni imena nisam zapamtio. Irma i njeno komentarisanje, ona mi je okej. Anđela se lijepo svađa . govorio je Marko.

- Mensur i Milica, kako ti vidiš njihov odnos? - pitao je voditelj.

- Nemam ništa protiv odnosa, Mensur voli takvu vrstu odnosa. U jednom trenutku mi nije bilo jasno zašto svi napadaju. Poslije sam vidio da Milica nije nimalo naivna. Priče koje ona priča, stvari koje ona radi, da se pokaže da je bitna. Mislim da mnoge stvari radi da bi dala sebi na značaju. Ima 17 godina, pa ajde da ih vidimo -nastavio je Marko.


- Ko ti nije ni malo simpatičan? - dodao je voditelj.

- Onaj glumac. Nešto mi je tu ljigavo, preko tv mi djeluje tako. Kao Mića vam je rekao...Ne idem da sklapam prijateljstva, ne idem da se zaljubljujem, zato sam izabrao ovaj način učešća - rekao je Marko Đedović.

- Kako ti djeluje odnos Stanija i Marka Osmakčića? - pitao je novinar.

- Ja ću sad vama reći. Ulazim tamo kao učesnik, ali dužan sam da pričam ono što zaista mislim, zašto bih njima pričao tamo. Postoji fenomen, kad ustanem i napadnem, taj neko se povlači i ne dobijemo sliku. Prošle godine sam ukapirao da treba pustite ljude. Ja ulazim da bude zanimljivo. Djeluju mi kao mama i sin. Ne mama i sin, jer će djelovati devijantno. Djeluje da postoji emocija, ali i da Marko odlazi sa djevojkama da bi oprobao Stanijin puls - odgovorio je on.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.