x

Marko Miljković nije prebolio Lunu: Priznao zašto je plakao za bivšom! Ovo je osjećaj koji nikad nije prije doživio!

Marko Miljković je progovorio  o suzama koje je pustio zbog emotivnog klipa sa Lunom Đogani, njegovom bivšom djevojkom.

"Evo, ako uradimo neku retrospektivu, bilo je haosa sa Miljanom, emotivni udarac, probolo me je nešto kroz srce kad je pušten taj klip 14. februara. Vratili su mi se razni filmovi, tad bi nam bilo 13 mjeseci, prije tačno godinu dana sam joj rekao prvi put da je volim. Gledam da neku emociju sakrijem u rijalitiju, ali to je bilo jače od mene, pustio sam suzu. Čudan neki osjećaj, ne znam da li sam ikad doživio nešto slično. I dalje postoji nešto, ne bježim od toga, samo je pitanje vremena kad će to proći."



"Nisam raščistio sa emocijama, zbog toga ne želim da se upuštam u neke veze, kombinacije... Neće doći do pomirenja, vidjeli smo da neke stvari ne idu kako treba. Siguran sam da Luna nije preboljela 100 odsto i sad dok sam ovdje, da će je držati neko vrijeme, kao i mene. Nismo mogli neki kompromis da napravimo. Ja ne dam na sebe, ona ne da na sebe. Dešavalo se sve i svašta. Bilo je ružnih riječi i postupaka, i sa moje i njene strane. U svađi smo bili mjesec dana poslije raskida i kad smo se dopisivali, prepucavali smo se. Poslije mjesec dana smo sklopili primirje, sada smo u dobrim odnosima. Gleda me 100 odsto i Gagi je unutra. Gleda sigurno više nego dok je samo Gagi bio tamo, a koliko gleda, koliko joj posao dozvoljava. Mislim da je meni teže, ja ne znam gdje je ona. A mogu i indirektno da se obratim njoj, imam ja te poteze", rekao je Marko.


"Odlučio sam da se u "Zadruzi 3" otvorim, da ne budem tvrđava. Mislim da ću izgurati kao Marko Miljković, da će ljudi imati prilike da me upoznaju još više. Rasterećeno sam i opušteno ušao, bez nekih pretjeranih igrica da bih zaštitio vezu, kao u prošloj sezoni", istakao je Miljković.

Nakon ovoga, Miljković je progovorio i o situaciji koja se desila sa Miljanom Kulić.

"Miljani sam prije nego što se ono desilo rekao da ću ja da je diskvalifikujem. Njoj stvarno mjesto ovdje nije, kakve igrice je igrala i šta je sve radila... Nije sve to mržnja prema njoj, ali rekao sam da ću da joj se osvetim i da budem bezobrazan. Došao sam do drugog stepena provokacije. To mi je bio cilj. Udarao sam je tamo gdje je tanka, ta njena sujeta je jede. Ponosan sam na sebe", istakao je Marko.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.