x

Master Class by Crystal Beauty i Makeup Bar: Polaznicima predstavljene tehnike šminkanja! (GALERIJA)

Najveći makeup događaj održan je u Sarajevu 25. februara u hotelu Hills. Organizatori događaja su Crystal Beauty i Makeup Bar iz Sarajeva. Za ovaj događaj karte su rasprodate unaprijed, a za sve nadolazeće evente pratite stranice organizatora na društvenim mrežama. 

Gosti događaja su bili u mogućnosti da nazoče najvećem makeup događaju u BiH, a imali su priliku da uživo vide radove i da nauče makeup trikove od Ajdina Fejzića i Mirnese Svraka.

Polaznici su bili u mogućnosti da uživo vide kako se rade dvije tehnike šminkanja: Halo makeup look & Half Cut Crease Makeup look, isto tako sve je bilo live streamovano na velikom platnu tako da je svaki detalj ostao zapažen. Sponzori su obezbijedili i loto izvlačenje tako da su djevojke bile u prilici osvojiti 100 KM od firme Stroping doo, Neda Design i Ilea Bags torbice, karte za koncert Lapsus benda koji je poklonila agencija Mondoco Travel, te bonove od Poklon Shop BiH.

Essence, Inglot i Golden Rose su za svih 50 učenica obezbijedili savršene poklone, a Essence Cosmetics je predstavio i svoje novitete, kolekciju 'Made to Sparkle' koju sušminkeri imali priliku prezentovati na modelima.

Velika zahvalnica ide i za ostale sponzore koji su učestovali u najvećem Makeup događaju u BiH, Bioderma, Arijana Oriflame team, Mademoiselle nakit, Diamond Sea, Džidže only for you, Cafe Bar Deluxe, Sirius doo, Bh izlog, Poslovni navigator, Copy.ba, Atelier Sposa, Bijela Voda, Selma Ahmetović photography, Enes Pašić Photophactory, te Tarik Semiz photography.

Foto: Edin Bičo
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.