x

bivše ljubavi

Mateja se napokon oglasio o Anđeli Đuričić i otkrio istinu o s.ksu sa njom!

Kontroverzna učesnica "Zadruge" Anđela Đuričić šokirala se kada je Ana Ćurčić, bivša žena Zvezdana Slavnića, pred čitavom kućom optužila da je u prošloj sezoni rijaltiija imala s.ks sa Matejom Matijevićem.

Iznošenje laži

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega je bivšem poručila da se "ne kači na njeno ime", te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati. Tim povodom za Pink.rs se oglasio Matijević.


Iako je ranije, tokom pete sezone "Zadruge", ali i emisija "Narod pita", Matijević, prema mišljenju brojnih zadrugara i gledalaca, ostavljao prostora da se pomisli da je sa Anđelom bio intiman, on sada, također, to oštro demantuje.


Već demantovao

- Hoću samo da kažem da nismo imali s.ks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte spomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik - kaže Mateja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.