x

neutješni otac

Matejev otac progovorio o drugovima svog sina: Oni su mladi i moraju da žive! Želim im da dobiju djecu i budu dobri ljudi!

Vijest da je Matej Periš (28) nestao, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, njegovom ocu saopštili su drugovi mladića. Sa njima je Nenad bezbroj puta pričao, ali do dan danas nije saznao zašto ih je Matej napustio i izašao iz "Gotika".

Prošle nedjelje Periš im je javio vijest od koje su se svi pribojavali - Matej je nađen mrtav u Dunavu.

- To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo. Zamislite, od početka godine izgubili su dvojicu drugova. Prije mog Mateje nastradao im je prijatelj. Osjećam njihovu bol. Pričali smo juče o mom sinu, o tome šta je volio, kakav je bio...


Nemojte im uzeti za zlo, ako ih za nekoliko godina vidite da se smiju. Oni su mladi i moraju da žive. Želim im da dobiju djecu i budu dobri ljudi. Da budu na njih ponosni kao što sam ja na mog Mateju - kaže Nenad Periš.

Prijatelji nastradalog Mateje Periša koji su bili sa njim u gradu kada je nestao u Splitu su organizovali opraštanje.


Okupljeni na brodovima upalili su baklje i gradom se zaorio gromoglasan aplauz, nakon čega je uslijedila zajednička molitva.

- Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce. Ovakva podrška čovjeka čini čovjekom - kazao je Nenad Periš.


Otac nastradalog mladića rekao je da je sahranio svoga sina u krugu porodice i prijatelja.

- Ružno je reći da sam srećan, ali jesam jer sam našao sina. Njegovo srce je prestalo da kuca u Beogradu. Znam gdje je grob mog sina i uvijek mogu da odem na njega i da se pomolim za Matejev nebeski život - kaže Nenad Periš.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.