MAYA BEROVIĆ 30. MARTA U SPALADIUM ARENI - SPLIT!

30.03.2019 20:00

Maya Berović jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji zakazala je prvi veliki koncert u Hrvatskoj i to 30. marta 2019. u Spaladium areni. Ovaj muzičko vizuelni spektakl ne smijete propustiti stoga što prije dođite do svojih ulaznica!

Na radost mnogobrojnih fanova, Maya je prvi veliki koncert u Hrvatskoj zakazala u Splitu. U narednom periodu sa svojim suradnicima Maya će raditi na svakom detalju vezano za ovaj koncert, jer želi da njena publika prisustvuje muzičko  – scenskom spektaklu.

Iako su ulaznice za nogometne utakmice jedne od najtraženijih, Maya Berović dokazala je da ulaznice za njezin mogu planuti prije nego one kada Liga prvaka. Naime, Maya je napunila beogradsku Arenu, a karte se danima prije nisu mogle nabaviti.

Suradnja s Jala Bratom & Buba Corelijem i posljednji album koji je za kratko vrijeme postao najslušaniji u regiji doveo je ovu pjevačicu na tron pop muzike.

Nakon koncerta u Beogradu Maya se pohvalila kako je u arenu stigao veliki broj obožavatelja iz Hrvatske, stoga smo sigurni da će ovo biti jedan od koncerata koji se ne smiju propustiti!

Pored Splita, Maya planira koncerte i u Tuzli i Sarajevu.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.