x

Maya Berović napunila Skenderiju: Hvala za ostvaren dječiji san! (GALERIJA)

Jedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora Maya Berović je večeras u okviru regionalne turneje "Pravo vrijeme" održala solistički koncert u svom rodnom gradu - Sarajevu. Maya je napunila Skenderiju, a više od 6.000 posjetilaca je uživalo u muzičko-scenskom spektaklu. 

- Ja vam garantiram da će ovo biti najbolja noć u vašem životu, a u mom sigurno jeste - rekla je rođena Sarajka po izlasku na binu i dobila gromoglasan aplauz.

Maya Berović je koncert otvorila pjesmom "Harem", a publika ju je dočekala uz ovacije, vrisku i gromoglasne aplauze. Publika je horski sa pjevačicom izvodila neke od najpopularnijih hitova koji su osvojili region. Nizali su se "Pravo vrijeme", "Neka stvar", "Pauza", "Načisto", "Mama, mama"...



Koncert je propraćen uz brojne plesače, razne koreografije i kostime, a za potrebe spektakla je montirana i bina sa posebnim efektima. 

Iako je publika očekivala Jalu Brata i Bubu Corellija kao goste, do toga nije došlo, iz razloga što su već ranije imali dogovoreni nastup u Kotoru. 

- Sarajevo, ljubavi moja. Hvala vam za ovu predivnu noć, hvala za ljubav, za energiju hvala za ostvaren dječiji san. Volim vas - poručila je Maya nakon održanog koncerta. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club