x

Mazimo se po cijeli dan, ja sam nježna: Ceca otkrila emotivne trenutke sa najdražim muškarcem koji je postao centar njenog svijeta!

Ceca Ražnatović je za domaće medije otvoreno pričala o svom unuku Željku Ražnatoviću, kom posvećuje svaki slobodan trenutak, te je istakla da njemu daje svu pažnju koju nije davala svojoj djeci jer je tada imala mnogo više obaveza.

- Mi moramo da se organizujemo, svako od nas je zaposlen i ima svoje obaveze. On ima pomoć u Titelu, priteknu mu Bogdanini, kad su u Beogradu ja sam tu, kad nemam obaveza naravno da ću biti sa njim, to mi je ogromno zadovoljstvo. Kad sam bila mlađa, kad su moja djeca bila u pitanju, za tako nešto nisam imala snage, a sad imam i previše. Valjda to ide sa zrelošću, on je meni zaista zadovoljstvo. Svi radimo, pa se lijepo organizujemo - rekla je Ceca.


Ona je dodala i da je vrlo nježna i da uživa u maženju i igranju sa unukom.

- Imala sam i svoju djecu, ja sam uvijek pokazivala tu svoju nježniju stranu. Ja jesam emotivna žena i nježna žena po prirodi. Mi se mazimo po cijeli dan, ja ga snimam. Osamdeset posto slika i klipova su mi sa bebom, telefon mi je sjajan - rekla je folk zvijezda u u emisiji "Ekskluzivno".

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.