x

Maznula je Limi Jarića, a sad se udaje za našeg milionera! Turski mediji bruje o Sonji: Kakva je ona sretnica!

Ljubavna saga između bivše žene Ace Lukasa Sonje i njenog novog dečka, pjevača iz Istanbula Ozkana Šena, poznatijeg kao Mister Džad, glavna je vijest i u turskim medijima, koji je nazivaju sretnicom.

Naime, tamošnji novinari su u svojoj štampi prenijeli dio intervjua koji je njihov pjevač dao za Kurir, koji su oslovili kao najuticajniji na Balkanu, a u kojem je otkrio da planira da se oženi sa folkerovom bivšom dragom.

- Maznula Limi Jarića, pa sprema svadbu s našim milionerom - napisali su u novinari, aludirajući na Sonjinu navodnu aferu s Markom Jarićem za vrijeme braka s Lukasom. Iako su u priču uveli i svjetski poznatu manekenku i našeg košarkaša, koji su se razveli prije pet godina, mediji u Turskoj su akcenat ipak stavili na to što se čuju svadbena zvona između Srpkinje i Turčina.


Podsjećanja radi, Oskan i Sonja su već nekoliko mjeseci u vezi, a mediji su za njihovu ljubav saznali prilikom njegovog nedavnog boravka u Beogradu. On je tada odsjeo u jednom hotelu, u kojem su zaljubljeni par i uslikali paparaci.

Oskan je dvije nedjelje boravio u Srbiji, a za Kurir je otkrio da je njegova i Sonjina veza toliko čvrsta da planiraju da je i ozvaniče.


- Nadam se da ćemo se nas dvoje vjenčati. Ne bavim se Sonjinom prošlošću. Nas dvoje ne pričamo o bivšima, mislimo samo na sadašnjost i budućnost. Ne znam ko su njeni muževi, ali sam čuo da su pjevači. Pošto je ona žena od stila, vjerujem da su profesionalci. Ne bih imao ništa protiv da nam Aca Lukas pjeva na svadbi - rekao je za Kurir, što je medijima u njegovoj zemlji zapalo za pero, pa su i prenijeli dio našeg intervjua.

Inače, Sonjin novi dečko je otišao u Njemačku zbog poslovnih obaveza, a već sredinom februara bi, kako saznajemo, trebalo da otputuju na egzotičnu destinaciju.

Stupili smo u kontakt s Lukasom, ali on je poručio da na tu temu ne želi da se oglašava, dok je Sonja bila nedostupna za komentar.


.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.