x

Nije još uvijek donio odluku

Mbappea pitali gdje će igrati iduće sezone, a on svojim odgovorom dao nadu navijačima PSG-a

PSG je sinoć na svom terenu deklasirao ekipu Lorienta sa 5:1.

Parižanima je čini se itekako godila reprezentativna pauza jer su uspjeli da se vrate u sjajnu formu, te lakše od očekivanog upišu tri boda protiv Lorienta.

PSG je slavio sa 5:1, a i ovu utakmicu obilježio je Kylian Mbappe koji je zabio dva gola i pokazao da je trenutno sigurno jedan od najboljih napadača na svijetu.

Pored Mbappea dva gola zabio je i Neymar, dok se u listu strijelaca još upisao i Lionel Messi. Nakon meča Mbappe je bio u centru pažnje jer još uvijek nije dao odgovor da li će ostati ili napustiti Park Prinčeva na kraju sezone.


Kao što je već poznato Mbappe ima ugovor s PSG-om do kraja sezone i već je odbio nekoliko ponuda da produži saradnju. Najviše se povezuje s odlaskom u Real Madrid, ali još uvijek nije ništa zvanično potvrdio.

"Nisam donio odluku o svojoj budućnosti i to svi znaju. Razmišljam još uvijek šta da uradim, postoje neki novi elementi i parametri i vidjet ćemo. Da sam donio odluku sigurno bih je već objavio", rekao je Mbappe.


Nakon toga novinar je pitao Mbappea da li postoji mogućnost da ipak produži ugovor s Parižanima, a njegov odgovor je ponovo dao veliku nadu navijačima francuskog kluba.

"Da li je moguće da ostanem u PSG-u? Naravno da jeste".

Mbappe je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima za PSG, te je uspio zabiti čak 28 golova i upisati još 20 asistencija što je fantastičan podvig.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.