x

Mediji došli do zapisnika iz policije! Sloba: Kija dva puta pokušala da sebi presudi! Divljala u Lazi Lazarević!

Srpski telegraf je ekskluzivno došao do zapisnika iz policije nakon incidenta koji se dogodio u srijedu u pola tri ujutru, kada je rijaliti-zvijezda Kristina Kija Kockar u alkoholisanom stanju došla u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića, gdje je pokušala da se ubije nožem! Sloba je tada pozvao policiju, koja je Kristinu odvela u bolnicu "Laza Lazarević".

Radanović je inspektoru predočio cijeli tok događaja i ispričao je da mu je Kija poslije ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mjesec dana nisu razgovarali.

- Kristina je u pola tri stigla kod mene sa čašom vina u ruci. Vidio sam da je pijana, ali sam je pustio da uđe. Sjeli smo i kratko razgovarali, a onda me je pitala da li je volim, kada sam joj rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspio sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je vidno potresen Sloba policijskom službeniku i nastavio da opisuje kako je iz nemoći pozvao policiju.


- Kad mi se učinilo da se Kristina malo primirila, ostavio sam je da legne u sobu, a ja sam prešao u drugu, odakle sam je gledao kroz odškrinuta vrata. Kad ih je zatvorila, ušao sam i molio je da se urazumi, a ona je bila neumoljiva. Prijetila je da će sebi da naudi, a ja sam je plašio policijom. Kad sam vidio da teško diše, uzeo sam flašu sa vodom i nagnuo da uzme koji gutljaj, ali je ona ludački krenula da steže flašu i voda se prolila po parketu. Onda je krenula ka kuhinji prijeteći da hoće da nađe nož. Krenuo sam za njom i zadržao je, ali smo se oboje okliznuli i pali. Tada sam odlučio da pozovem policiju iz straha da će ona sebi nauditi - u dahu je ispričao Sloba u policiji, dok je Kristina manje detaljisala u izjavi i negirala da je ijednog trenutka digla ruku na sebe.


- Nije istina da sam pokušala da se ubijem i nisam uzimala nož u ruke. Ni moj bivši suprug nije uzimao nož. Nisam mu izgovarala nikakve prijetnje, samo smo se svađali i onda smo zajedno pali na pod. On je pozvao policiju dok sam ja ležala na podu - rekla je ona.

Zanimljivo je da je Kija ispričala policiji kako su ona i Sloba imali skladan brak bez intervencija policije. U njenoj interpretaciji događaja Sloba se iznervirao što ona nije htjela da spava s njim.

- Sloba je poslije normalne komunikacije rekao da mu se spava i da legnem s njim, ali ja sam rekla da neću da spavam u krevetu gdje je spavalo trista njih i njega je to naljutilo - rekla je Kristina inspektoru u novobeogradskoj stanici.


Kristina divljala u "Lazi Lazarević"!

Medicinsko osoblje iz bolnice "Laza Lazarević" nezvanično nam je ispričalo da je Kockareva bila mrtva pijana i da je pravila haos!

- Drala se da je pustimo napolje, da je slučajno ne zadržimo. Onda je pozvala nekoliko ljudi koji su urgirali za nju da izađe iz bolnice kako ne bi ostala tu dok se ne otrijezni, a možda i na daljim ispitivanjima, da ne pukne još veća bruka! Policija je odvezla do stana - kaže jedan od ljekara koji je želio da ostane anoniman.

Bivši supružnici su se u srijedu ujutru dogovorili da negiraju sve za medije iako je Sloba u prvoj telefonskoj izjavi za Telegraf priznao da je došlo do incidenta.

- Posvađali smo se, ali ništa specijalno. Bila je policija, ne mogu sad da pričam... Ja nikoga nisam napao. Emotivna kriza je bila u pitanju - rekao je Radanović, a ubrzo potom je mamuran izašao pred novinarske ekipe ispred svog stana i, pošto je zabranio da ga snimaju, promijenio priču i negirao incident, kao i Kija.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.