x

MEGA DERNEK `Sve Gori` ove godine uz Gileta !

MEGA DERNEK `Sve Gori` je već nekoliko godina unazad sinonim za najbolji provod u Bosni i Hercegovini. I ove godine vlada nevjerovatno interesovanje za najbolji party ne samo u Sarajevu, već na prostoru cijelog teritorija naše države. Najbolji dokaz tome su brojne rezervacije koje stižu iz raznih krajeva BiH, ali i iz susjednih zemalja. Sve to s pravom, jer je ove godine 15. po redu dernek `Sve Gori` koji će se održati u hotelu `Radon Plaza`, 05. aprila nikad ekskluzivniji i izazovniji za istinske partijanere, a dovoljno govori to kako je specijalni gost AMAR JAŠARSPAHIĆ-GILE, pa će definitivno sve gorjeti.

Da sve ide po protokolu pobrinuo se organizator Faruk Šećerović koji ističe kako je veliki broj rezervacija planuo u rekordnom vremenu. Kako saznajemo od njega za ovu priliku se montiraju specijalni svjetlosni efekti i veliki LED ekran za koje se pobrinuo NEWEVENT.
Pored Gileta koji će atmosferu bez imalo sumnje dovesti do usijanja, zapjevat će i Dinela Musanović iz Tuzle, a također posjetioce očekuje promocija spota i pjesme Armina Čohodara.
Zaštitno lice aprilskog MEGA DERNEKA je Ana Damjanović, a da jedan ovakav vid zabave uživa povjerenje brojnih ljudi pokazuje i veliki broj sponzora.
GENERALNI SPONZOR derneka je Hotel & Spa Centar MERONA Sarajevo, dok je ZLATNI SPONZOR zlatara ČEHAJIĆ Sarajevo.
Medijski spnzori su: najčitaniji internet showbizz portal u BiH Ekskluziva.ba, TV Hayat, TV Pink BH i Radio M.
Ostali sponzori su: MALI RAJ Kiseljak, Tvornica termopanela i profilisanih limova ``ALTERNATIVA`` Sarajevo, UGARAK-produkt Visoko, AUTO CENTAR SMAJIĆ Kiseljak, Solarijum SUNLIGHT Grand centar Ilidža, ZAKLOPAČA COMERC Sarajevo, kovane ograde METALLON Visoko, Frizersko-kozmetički studio ``MANGO`` Sarajevo, Akademija ljepote RIJALDA Sarajevo, Modna kuća ELEGANS (U.S POLO ASSN ) BBI centar Sarajevo, BAVARIA, ELD SATOVI Sarajevo, Caffe Restaurant METROPOLIS, Frizerski salon ``Harologi Miss Earth`` Ilidža, 13. JUL - Plantaže - Podgorica, Fabrika kovanih ograda `Dženemi` i ZOVKO Osiguranje.
Svakako ne propustite dernek o kojem priča cijela BiH. 
Nezaboravan provod vas očekuje zasigurno, pa je 05. april i Hotel Radon Plaza pravo mjesto za Vas.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.