x

u problemu

Megan i Hari nemaju mira: Policija čak 9 puta intervenisala na njihovom imanju gdje žive sa sinom Arčijem!

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su u posljednjih nekoliko mjeseci bili primorani da čak devet puta kontaktiraju čuvare dnevnog reda, prema zvaničnim podacima.

Prema podacima koje je Udruženje za štampu dobilo prema zakonima o slobodi informacija, vlasti su odgovorile na pozive, a prijave su se ticale telefonskih zahteva, aktiviranja alarma u kući u Montecitu čija se vrijednost procjenjuje na 14.000.000 dolara.


Na ovo imanje bračni par se uselio prošle godine sa njihovim jednogodišnjim sinom Arčijem, a vojvotkinja od Saseksa tu planira da rodi i drugo dijete. Megan i Har su ranije privremeno živjeli u Los Anđelesu, nakon što su napustili Kanadu na početku pandemije.


Princ Hari je u intervjuu sa Oprom Vinfri priznao sa kakvim sigurnosnim problemima su se suočavali on i njegova porodica ranijih godina i tom prilikom spomenuo.

U julu prošle godine, policija je morala četiri puta da interveniše, a svaki od poziva je bio u ranim jutarnjim satima, jedan je naveden kao telefonski zahtjevi, dok su ostala tri bila aktiviranje alarma.


Podsjetimo, u martu je neželjeni posjetilac u decembru dva puta prekršio dom Santa Barbare u kojem živi ovaj poznati bračni par. Nikolas Broks je tada navodno uhvaćen na neovlašćenom posjedu porodice.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.