x

MENADŽER MINISTARKI OTKRIO PRAVU ISTINU O EDITINOM NAPUŠTANJU GRUPE!

Grupa "Ministarke" je sinoć nastupila na Kopaoniku u okviru Music Week festivala, a umjesto Edite Aradinović, koja je objavila da napušta bend, pjevala je Kristina Denić. Filip Miletić, kompozitor i menadžer grupe "Ministarke", otkrio je šta se zaista dešava sa Editom Aradinović.


Da podsjetimo, Edita je prije desetak dana na svom Instagram profilu napisala da je napustila ovaj sastav, a Miletić tvrdi da je ona na bolovanju.


- Edita je na bolovanju. Ja sam od nje dobio takve papire. Nije me pravno obavijestila da je napustila grupu tako da na bih mogao da vam sada pričam na tu temu, jer sam ja upućen da je Edita na bolovanju. Mi sa njom imamo ugovor, tako da iako dođe do prekida saradnje postupaćemo po istom. Ja za sada napismeno nemam da je Edita napustila grupu, tako da je za mene ona na bolovanju - rekao je Filip.

Takođe, Miletić je demantovao informacija da je Kristina Denić bivša učesnica "Zvezda Granda" i prateći vokal "Ministarki", trajna zamjena za Editu.


- Kristina je prateći vokal u grupi, pošto je Edita na bolovanju, a već smo imali zakazane nastupe i najbolje rješenje je bilo da je Kristina zamijeni. Ako dođe do neke promjene, vi mediji ćete biti svakako obaviješteni - zaključio je Filip Miletić.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.