x

Meni je nje žao: Karleuša joj popljuvala pesmu, a Edita Aradinović joj brutalno odgovorila!

Pop diva Jelena Karleuša poznata je po tome da voli da iskaže svoj stav o društvenim temama, svojim kolegama i stanju na estradi na društvenim mrežama, međutim, ovog puta odlučila je da proziva mladu koleginicu.  

JK je sasula salvu uvreda na račun pjevačice Edite Aradinović zbog njenog novog singla "Životinje" jer u istom, po njenom mišljenju, propagira n.rkotike.

Jelena je objavila poduži tekst na Fejsbuku u kojem nije pomenula ime mlade pjevačice, ali je bez sumnje u pitanju ona jer je navela stih iz njene pjesme.

Kako je Karleuša navela, čula je numeru, a nije znala o kojoj pjevačici je riječ, ali je to nije spriječilo da iznese svoje mišljenje.

- Negdje sam u prolazu čula pjesmu u kojoj nepoznati ženski vokal pjeva o dr.giranom ljetu. Iskreno da vam kažem, popiz..la sam. Vidim da je favorizovanje n.rkotika kod anonimnih i poluanonimnih pjevača, hip-hop izvođača uzelo maha zarad jeftinog senzacionalizma - započela je Jelena svoje izlaganje.


- Inače, važim za liberalnu ženu širokih shvatanja, ali na serviranje n.rkotika mladima kao nečeg kul i popularnog reagujem i reagovaću uvijek ispravno i burno. Kao gradsko dijete i žena koju prati najviše ljudi, poručujem da se kul face i pravi igrači ne dr.giraju i narkotike preziru. Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svjesni o kakvom zlu je riječ - objasnila je JK i obrazložila ko koristi n.rkotike.


- Dr.giraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svijesti. Dr.gira se bagra! Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je riječ o trećerazrednim seljacima i dođošima, koji će trajati kratko i završiće kao raspali n.rkomani - oštra je bila pjevačica, koja je za kraj poručila:


- Stop dr.gama, stop n.rkomaniji i stop popularizaciji tog zla. Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom svijeta jeste m.rihuana u medicinske svrhe kao olakšavanje muka pacijentima koji boluju od kancera u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pjesmi sa "Miligramom". Inače, narode, tjerajte zlo zvano dr.ga od sebe jer ćete završiti stravično.

Inače, Karleuša se iz nepoznatog razloga pokajala zbog toga što je objavila ovaj tekst, te je nakon pola sata uklonila objavu sa svog Fejsbuk profila. Nakon toga samo je objavila znak koji poručuje stop dr.gama i time završila priču o Editi.

Kontaktirali smo sa Editinim menadžerom Sašom Vasićem, koji je u pjevačicino ime samo kratko poručio:

- Edita nema komentar na to što je Karleuša napisala - rekao je Vasić, međutim, Edita je nešto kasnije odlučila da ipak kaže šta misli o Karleušinom gestu.

- Ne petljam se u takve stvari. Meni je Karleuše iskreno žao - rekla je Edita za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.