x

Mensur ima nikad veću podršku, a Bane Čolak sam sebi razbio glavu? Evo šta na sve kaže Ajdarpašićev drug!

Prije dvije noći u Zadruzi se desio sveopšti haos kada je Mensur Ajdarpašić zadao Banetu Čolaku udarac glavom od glavu. Ono što je javnosti manje plasirano jesu riječi koje je Čolak prije toga uputio, a gdje govori: "Tvoja mama voli da je šamaram ki..m rekla mi je, samo ki..m da se šamara, je..mti mamu u usta". 

Na žestoke uvrede i psovke na račun majke, Mensur je ekspresno odreagovao i zadao Banetu udarac od glavu, međutim, ubrzo je optužen kako je sve lažirao budući da mu je arkada pukla sa skroz suprotne strane gdje ga je Mensur udario. Fanovi tvrde kako je zapravo po Baneta kobno bilo to kako je pao na pod. 

Zanimljivo je i kako je Mensur nakon ovog incidenta dobio još jaču podršku. Naime, komentari ispod YouTube snimka na zvaničnoj stranici Zadruge su uglavnom podrška za Mensura (iste možete pogledati na dnu teksta). Ekipa Ekskluziva.ba portala je stupila u kontakt sa Mensurovim prijateljem koji se oglasio povodom najnovijih dešavanja. Između ostalog, pažnju je skrenuo na to što je Mensur u rijalitiju bukvalno bez honorara, budući da ga produkcija ozbiljno kažnjava za sve, pa se među gledaocima Zadruge već pojavila pošalica kada neko drugi nešto skrivi, da i za to treba kazniti Mensura Ajdarpašića. 


U nastavku prenosimo komentar Mensurovog prijatelja. 

- "Njegove dominantno prisutne emocije, šale, vrcavi dijalozi i gomila veselog nadmudrivanja mnogima je stavilo osmijeh na lice, a to je narod znao da prepozna i kod njih lovi za jednog od favorita, dok u Bijeloj kući nije tako. To nije slučajnost jer je izložen negativnim postupcima od strane više učenika i taj problem raste i postaje nerješiv,,a traje duži vremenski period.


On ima 23 godine, doživio je za kratak period fizičko, verbalno, emocionalno, kulturalno (uvrede na nacionalnoj, religijskoj ili rasnoj razini) i ekonomsko nasilje (oduzimanje svih honorara). Sve to ga stavlja u inferiornu poziciju daljeg nastavka takmičenja, gdje postoji samo još nagrada za prvih pet mjesta, koja je sudeći na podršku koja ima neminovna, ali opet upitna zbog svega što mu se dešavalo. Inače, Mensur je momak koji se bavi profesionalnim boksom. Iako je neizostavna njegova uloga temperamenta, u Bijeloj kući je doživio da ga zovu balerina, da ga guraju, udaraju, čupaju, gađaju i slično, a kažnjavan je kada samo povisi ton mjesečnim honorarima", istakao je prijatelj zadrugara koji je za kratko vrijeme postao jedan od favorita što pokazuju i ankete i dodaje:


- "Mensur je predstavljen javnosti kao neko ko je ljubomoran i agresivan, a što nema veze sa istinom. Mjesecima unazad trpi nepravdu i konstantne provokacije od strane većine, do sada je odlično hendlovao. A preksinoć je eskaliralo u sukob, te poslije ciljnog izazivanja dovelo neželjeni fizički kontakt. Sigurno znamo da mu nije bila namjera da povrijedi Čolaka, jer nije ni koristio ruke, a i gledajući snimak moram reći da je Čolak jedini čovjek kome puca arkada suprotno od strane udarca. Zatim nedugo poslije toga ti isti vulgarni komentatori koji su mogli da spriječe sukob na najbrutalniji način pokušavaju urušiti 23-godišnjaka komentarisanjem smatrajući ga odgovornim", zaključio je Mensurov prijatelj. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.