x

Mensur progovorio šta mu je porodica rekla o Mini nakon završetka Zadruge!

Mensur Ajdarpašić se sinoć pojavio u društvu svoje djevojke Mine Vrbaški, koja ga je dopratila do studija televizije Pink u Šimanovcima, gdje je Mensur gostovao u emisiji "Amidži šou". Ajdarpašić je otkrio kako je njegova porodica sada prihvatila Minu, s obzirom na sve okolnosti i izjave koje su se dešavale tokom trajanja "Zadruge 3".

- Moj brat ima najnormalniju komunikaciju sa Minom, prihvatio ju je kao moju djevojku - istakao je Mensur.

- Njegova majka i njegov brat nijednu izjavu nisu dali, to su bili profili neki, znamo i koji su - ubacila se Mina.

- Ja ću govoriti o tome. Predstavljali su se ti profili u ime njihovo, oni tvrde da neke stvari nikad nisu izgovarali, imam i prepiske ljudi koji su se tako predstavljali, to bi bilo to. Majka me je kritikovala i zbog ponašanja prema Mini, rekla je: "Sine, kako bi se ti osjećao da je neko prema meni tako?" - dodao je Ajdarpašić.


Mensur je pričao i haotičnim scenama koje su i on i Mina pravili, a osvrnuo se i na svoje agresivno ponašanje, zbog kojeg je ostao bez honorara zbog svih kazni koje je pokupio.

- Od mene ne mogu da se očekuju samo svađe, meni je život uvijek bio prelijep napolju i dobar. Težak da... Ali takav je proces, svašta se tu nešto dešava. Bio sam nesnađen, ušao sam tu po prvi put, neke stvari bih promijenio, imam ja svoje manire, znam i te kako da se ponašam. Znaju me ljudi, znaju da li sam se ikad ja posvađao sa nekim... Ja imam takmičarski duh u sebi i imam grub stav kad neko krene na mene, stanem u odbranu samog sebe. Sama moja pojava i govor djeluju grubo kad ja stanem na televiziju. To mnogo gore izgleda na televiziji. Naravno da nije opravdano. Svako iz Bara može da potvrdi kakav sam i šta sam. Imam svoj mir, treniram, trčim... Dosta se kajem i što sam izgubio honorare, na nuli sam. Ali bitno je da sam zdrav i živ - rekao je Mensur.


Mensur je pričao i o tome da li će upoznati Minu sa porodicom.

 - Dolazi u obzir to, vidjeću, brat će sigurno da je upozna, a sad majka...

Međutim, ovo nam je zaparalo uši, s obizrom na to da je Mensur u "Zadruzi 3" pričao da njegov brat Ardijan poznaje Minu, pa čak i da su imali nešto kada su bili mlađi.

- Da, pričao sam to, ali tu je došlo do nesporazuma. Možda sam ja pogriješio, možda on, možda ona - rekao je Ajdarpašić.


Mensur ovih dana trpi mnogo kritika od strane svojih fanova i sve to zbog pomirenja sa Minom. Ajdarpašić se obratio svojoj podršci ovim putem.

- Zamoliću ih još jednom ovim putem. Znam da mi zlo ne misle. Moraju da shvate, ako je neko pored mene i sve je pod kontrolom... To što je bilo, ostavljamo iza nas. Ne živimo život unazad. Ja se nisam odrekao svoje porodice, ja se vraćam u Crnu Goru kad mi prođu ove obaveze. Spustite malo tenzije i loptu... Tu vezu sa Minom mi uglavnom zamjeraju - otkrio je Mensur.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.