x

Merima Njegomir jedva stajala na sahrani bivšeg muža: Sa njim je dobila četvoro djece! (FOTO)

Milan Njegomir, bivši suprug Merime Njegomir, sahranjen je danas na Novom groblju, dok je pjevačica dostojanstveno stajala uz djecu i trudila se ni suzu da ne pusti. Ipak, slomila se kada se pročula Milanova omiljena "Voleo sam devojku iz grada", koju su zapjevali i zasvirali na violini, prenosi Kurir.

Pored uplakane pjevačice i djece, od poznatih pojavili su se Marina Rajević, Dule Savić, kao i Ljiljana Jakšić koja je održala potresan govor.

"U ime Skadarlije donosim ovu ružu. Mene je naučio četvrtu strofu pjesme 'Ima dama', koju nisam znala", a koju je zatim i otpjevala.

"Hvala za svaku šalu u ime Skadarlije", dodala je ona.

Podsjetimo, pjevačica Merima Njegomir emotivnim riječima oprostila se od bivšeg supruga Milana koji je preminuo 21. avgusta. Merima i Milan Njegomir bili su u braku 16 godina i imaju četvoro djece, a kako je sama pjevačica istakla, njihova komunikacija je trajala sve do posljednjeg dana njegovog života.


Foto: Kurir

"Umro je Milan Njegomir. Umro je čovjek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života. Iz velike ljubavi rođeno je četvoro djece. Bez obzira na to što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvijek cvjetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija je trajala do posljednjeg dana, do 21. avgusta kada je, nažalost, izgubio bitku sa životom i otišao zauvijek. Neizmjerno sam tužna. Naša djeca i ja, njegova porodica i svi naši prijatelji, okupiće se u subotu 24. avgusta u 14 sati na Novom groblju da ispratimo Milana na njegov posljednji put bez povratka. Izjava saučešća je u 13.30 časova", poručila je pjevačica.

Merima je u braku sa Milanom dobila kćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu i sina Marka, a par se razveo prije dvije decenije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.