x

Kad je Argentinac na suprotnoj strani onda se sve mijenja

Messi nikada ne traži prvi dres od protivnika, ali je sinoć prekršio to pravilo

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu savladali Sevillu sa 4:0, a prvi gol u novoj sezoni postigao je i Lionel Messi.

Messi je na početku sezone imao dosta problema s povredom zbog čega se još uvijek nije u potpunosti vratio u takmičarski ritam. No, Argentinac je sinoć odigrao cijeli meč protiv Seville i uspio je postići gol za 4:0.

Naravno, Messi je gol postigao iz slobodnog udarca i još jednom pokazao da je jedan od najboljih izvođača prekida na svijetu.

Messi je u centru pažnje bio i nakon utakmice kada mu je nekoliko igrača Seville tražilo dres. No, on je to morao odbiti i prišao je do kolege iz reprezentacije Evera Banege s kojim je mijenjao dresove.

Španski mediji objavili su jutros kako je Messi nedavno istakao da nikada ne traži dresove svojih protivničkih igrača, te da oni to traže od njega. No, sinoć je Argentinac napravio iznimku i prekršio je pravilo.

Mundo Deportivo prenosi da takve iznimke Messi pravi samo kada igra neki njegov sunarodnjak na suprotnoj strani, te da u tom slučaju on prvi zatraži dres.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.