x

ARGENTINAC U NEVJERICI

Messijeva poruka Agüeru nakon trećeg gola najbolje govori koliko je moćan Real Madrid

Bivši argentinski napadač Kun Aguero zajedno sa sunarodnjakom Carlosom Tevezom komentarisao je utakmicu polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja, a nakon trećeg pogotka Kraljevskog kluba bivši napadač Građana je pročitao poruku koju mu je u tom trenutku poslao Lionel Messi.

Bivši argentinski napadač Kun Aguero zajedno sa sunarodnjakom Aguero je utakmicu između Reala i Cityja komentarisao uživo na ESPN-u, a nakon što je Benzema postigao treći gol za Kraljevski klub i donio im rezultat koji ih je odveo u finale, Aguero je pročitao poruku koju mu je Messi poslao.

"Prestani se šaliti, ovo ne može biti istina", napisao je Messi, a Aguero je tu poruku pročitao u eteru.


Real je u osmini finala izbacio Messijev PSG također nakon velikog preokreta, a oni su u drugom poluvremenu spomenute utakmice pri rezultatu 0:1 uspjeli postići tri pogotka i tako nadoknaditi i gubitak od 1:0 iz prvog meča i s ukupnih 3:2 proći u četvrtfinale.


Tamo je Real bio bolji od Chelseaja, a sada je nakon još jedne utakmice "za pamćenje" izbacio Manchester City i zakazao veliko finale Lige prvaka 28. maja u Parizu protiv Liverpoola.


(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.