x

Mijatov posjeduje eksplicitni materijal: Imam snimak se*sa Ane sa trojicom!

Filip Mijatov posjeduje po.no-snimak Ane Korać sa tri muškarca, čime starletu drži u šaci! Naime, Ana je u više navrata bivšeg dečka Filipa Mijatova nazvala psihičkim bolesnikom i tvrdila je da ju je proganjao. Osim toga, čule su se i teške optužbe na njegov račun, da je kriminalac i m.kro, što je on ovih dana oštro demantovao, a za Rijaliti Filipov drug otkriva kakav pakao očekuje Anu i čega se ona najviše plaši.

- Filip ima ozbiljne dokaze o Aninom k**vanju. U njegovom posjedu je po.no-snimak u kojem Koraćka o.gija sa tri muškarca u isto vrijeme. Na tom snimku se vidi kako ona opšti sa trojicom. Razvlačili su je kako su htjeli, bukvalno su se smjenjivali , jedan gore, drugi dole, treći od pozadi. Nakon toga Ana im je stavljala poveze oko očiju i bičovala ih i izgovarala prljave riječi, a onda je jedan od njih dopuzao do Koraćke i počeo da je grize od nogu ka gore - priča Filipov prijatelj i dodaje kako je on na ivici da sve preda medijima, pošto Ana ne prestaje da ga provocira.


- Koraćka se pretjerano zaigrala, bude li još nešto progovorila o Filipu to će je skupo koštati, on će snimak pustiti u javnost i tada joj se crno piše. Da samo vidite kakve sve grozote je radila tim momcima, a tek oni njoj. Pljuvali su joj u facu, polivali je , pa je tjerali da liže sve. Naravno, Ana je taj gr.pnjak debelo naplatila, pa je brzo zaboravila na to. Međutim, zbog svog dugog jezika će mnogo ispaštati - završava naš sagovornik.


Podsjećanja radi, Filip je javno rekao da je Ana pros..tutka i da se je*e za pare, ali da to njemu u početku nije smetalo pošto se zaljubio u nju. Takođe je otkrio da joj je on plaćao stanarinu, kao i da je platio operaciju zuba i nosa. Osim ovoga pare joj je slao na račun i kada bi bio van Srbije, za šta je iznio i dokaze iz Western uniona.


- Znao sam da je ku.va, ali mi se svidjela, tada je to bila umiljata djevojčica, a ne ovo sada što gledam i slušam. Dobijala je od muškaraca za se.s od 500 pa do 5.000 eura, zabisno od toga šta mušterija traži. Jednom se iz Makedonije vratila sa 5.000 eura, ali prosječno uzima za vikend 2.000 eura - otkrio je Mijatov.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.