x

Miki Đuričić se ne kaje: Trebalo je više da tučem Suzanu, smrduša mi je uništila život!

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvijezda Miki Đuričić, koji je priveden u Rumi zbog agresije prema Suzani Perović i Nadedždi Biljić u rijalitiju Zadruga 2 i ne kaje se zbog počinjenih djela, sklopio je dogovor sa tužilaštvom da u kućnom pritvoru provede godinu dana. Kako Srpski telegraf saznaje, Miki je svom prijatelju rekao da mu je žao što nije više pretukao Suzanu, kad već mora da ispašta za nasilje u vidu kazne nošenja nanogice, kao i da je Nadežda Biljić bila kolateralna šteta njegovog sukoba sa Suzanom.

Naime, pčelar iz Kupinova koji je zbog nasilja pred kamerama rijalitija dospio pred lice pravde, zbog čega je ponovo pokrenuta tema njegovih pređašnjih djela nasilja po rijaliti-formatima, ogorčen je na bivšu djevojku i ne žali što je ošamario. On smatra da je ona najveći krivac zbog svega što mu se sada dešava.

"Miki je bijesan na Suzanu, ne želi očima da je vidi, ma neće ime da joj čuje. Sve vrijeme je zove smrduša i proklinje dan kada je bilo šta započeo sa njom. Miki je shvatio da je ona obična spletkara i da ništa drugo i ne zna da radi", rekao je prijatelj blizak Đuričiću za jedne srpske dnevne novine.

Đuričić je i dalje toliko ogorčen na Suzanu da je izjavio i da je trebalo više da joj fizički naudi:


"Je*em li joj majku u pi*ku odvratnu, ona nije žena vrijedna pažnje, ona je obična smrduša. Nije mi žao što sam je ošamario, žao mi je Nadežde jer se tu našla. Ona je dobila batine samo zbog Suzane. Ne kajm se nimalo. Lažljivica Suzana je zaslužila batine. Us*ala mi se u život, sve mi se ovo zbog nje dešava. Izudarao sam onu djevojku bezveze, samo je naletjela u pogrešno vrijeme", rekao je Đuričić veoma dobrom prijatelju, prenose dnevne novine.

"Konačno se osvijestio, vidio je kako je Suzana manipulisala, kako ga je navlačila i koristila to što je godinama lud za njom. On čak sumnja da je bilo šta sa njene strane bilo iskreno, pa čak i taj se*s koji se desio. Na pomen Suzaninog imena povileni, a kada je čuo da se kliberi i zabavlja u Zadruzi mrak mu je pao na oči. Jedino se kaje što je isprebijao Nadeždu Biljić. Kaže da se ona našla tu kao kolateralna šteta. Baš mu je žao jer ju je on i ranije sažaljevao zbog cijele njene priče i teškog života. Planira da pozove njene da se vidi sa njima i da im se izvini", navodi izvor i dodaje:


"Teško mu pada jer su ga ljudi osudili i što niko ne vidi da je Suzana zlo koje u ljudima izaziva neopisiv gnjev i potrebu da joj uradite nešto nažao. Sad kad bi je vidio ne znam štabi bilo. Bolje je da mu se ta žena ne pojavljuje pred očima nikada više jer je cijela kuća Đuričića ne podnosi. Neće da čuju za Suzanu, a kamoli da ima bilo šta sa njom", završava izvor.

Mikijev otac: Nadežda i Suzana su zaslužile batine!

Mikijev otac, Mirko Đuričić podržava sina nasilnika i kaže da ne vidi ništa loše u tome što je pretukao Suzanu i Nadeždu:

"Ma šta, bre, pravite halabuku kao da se desilo ne znam ni ja šta! Od sitnice ispade cirkus. Svaki dan se dešava nasilje, šta je tu čudno. Pa šta ako je udario dvije žene?! I ja bih da sam na njegovom mjestu! Da su pametne, ne bi se ovo ni desilo. One su ga provocirale i nervirale. Pukao mu je film jer je već 7 godina po tim rijalitijima. A još je bogalj trenutno. Ma, bez veze su ga privodili, nije ih jako ni udario. Malo ih je potkačio, ništa strašno", kaže Mirko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.