x

neuzvraćena ljubav

Miki Đuričić se razvodi u Zadruzi 5? Tanja Jovićević uzela ogroman honorar da mu rasturi brak!

Tanja Jovićević dobila je ponudu za učešće u posljednjoj sezoni rijalitija ,,Zadruga 5", a ona je iskoristila priliku da bude uz svoju veliku ljubav Mikija Đuričića.

Budući da kako sama kaže, nema šta da izgubi, pjevačica rok grupe ,,Oktobar 1864" Tanja Jovićević odlučila je da naplati svoju neuzvraćenu ljubav prema Mikiju Đuričiću.

Naime, kako su mediji saznali, Tanja se nagodila s produkcijom i za veliki honorar pristala da razvede svoju simpatiju koja je tek pred ulazak u petu sezonu stala na ,,ludi kamen". 


- Tanja je u Mikija zaljubljena od kada ga je upoznala i nije uspjela to da prevaziđe ni pet godina kasnije. Očarao ju je znanjem, razmišljanjem, stilom životu, a budući da su i nakon Zadruge 1, u kojoj su zajedno učestvovali, zadržali kontakt, nije ni bilo moguće da ga preboli - ispričao je izvor za Alo.


Kako je izvor otkrio, kada je dobila ponudu da uđe i poljulja mu brak, koji je nedavno sklopio sa majkom svoje kćerke Dunje, nije oklijevala.

- Iako zna da nije moralno, finansijska ponuda koju je dobila, kao i osjećanja koja prema pčelaru iz Kupinova gaji, nagnali su je da pristane na ovaj izazov. Tako će, ne samo dobro zaraditi, već će biti i blizu muškarca kojeg voli.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.