x

MIKI ĐURIČIĆ U VEZI SA DUPLO MLAĐOM DJEVOJKOM: Smuvao djevojku aktuelnog zadrugara!

Miki Đuričić, stari rijaliti igrač, svojim smicalicama i ponašanjem je prirastao za srce milionskom auditorijumu, ali i zadrugarima koji provedu bar nekoliko sati u njegovom društvu.

Pčelar iz Kupinova je prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga" obilježio svojom ljubavnom avanturom sa Nadeždom Biljić, sa kojom je i sada u korektnim odnosima.


Ipak, ona sada nije njegova glavna preokupacija. Izvor blizak portalu Pink.rs je otkrio da je Mikijevo srce sada zaposjela djevojka zadrugara MC Damira, koja je duplo mlađa nego Đuričić.


- Miki je uspio da smuva djevojku MC Damira. To je mlada devojka iz Novog Sada, zove se Sanja, ona je fotomodel i malo je reći da fenomenalno izgleda. Sa njom je Damiro živio u Malmeu četiri mjeseca prije nego što je ušao u "Zadrugu". Miki je sa njom proveo cijelo nedeljno popodne. Vodio ju je u Bešku na ručak, a potom ga je ona dopratila do studija u Šimanovcima kada je on ulazio na nekoliko sati kod zadrugara. Tada je pokušao da se približi MC Damiru sa pričom kako mu je jako drag, simpatičan i da ga još više gotivi. Opasan je on igrač - rekao je izvor.


Da li će ova veza opstati i do kada će se Miki pretvarati pred reperom i da li će mu nekad priznati istinu ostaje da saznamo.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.