x

SAMO SE POKUPIO

Miki uzeo silne pare od Zadruge, a sad mu Angelina pravi problem? 150.000 eura planirao da uloži u biznis sa ženom, ona bijesna na njega!

Miki Đuričić po ko zna koji put pogazio je datu riječ i pobjegao iz rijalitija, ali će ga ovog puta neodgovornost skupo koštati. Na stranu to što će ostati bez velikih para, pošto ga je produkcija Zadruge tužila, nego mu i žena Angelina navodno prijeti razvodom.

"Lijepo kažu, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikako. Džabe je Miki onoliko obećavao da neće bježati iz rijalitija, govorio da sada ima ozbiljan razlog da ostane, da se bori za budućnost kćerkice... Džaba on ima želju kad nema snagu i volju. Nema njemu pomoći. Ranije su uspijevali da ga zaustave, ali sada su ga pustili da pobjegne. Ako ćemo realno, nije ni bio nešto aktivan i zanimljiv. Probudi se, pa se ugasi i tako u krug.


Blijeda kopija onog sjajnog komentatora koji je nekada bio. Utihnuo je kao rijaliti igrač, nije više za taj format, a možda se ok.ražio jer je dio para dobio unaprijed. To je ostavio ženi, pa se kad je bježao, vodio mišlju da nije baš za džabe bio unutra. A to što će sad morati da plaća penale, 50.000 eura, to nikom ništa. Angelina samo što nije doživjela nervni slom. Imali su planove da taj novac da ulože u pametne stvari, ali sad je sve to palo u vodu. Čak mu je u jednom momentu rekla da će da ga ostavi ako se ne promijeni i ne uozbilji. Ona žena radi u školi, trudi se, a on se nije opametio ni kad je postao roditelj. Njoj ne treba drugo dijete, nego muž koji je odgovoran i ozbiljan. Mislim da će u narednom periodu njih dvoje tek voditi ozbiljne razgovore, pogotovo što, kako čujem, on nije trebalo da ostane do kraja rijalitija već samo do februara, ali gospodin nije mogao za masne pare da izdrži mjesec dana", otkriva izvor.


Rijaliti mag Miki Đuričić, koji je nedavno diskvalifikovan iz "Zadruge 6", pisalo se da će za boravak u rijalitiju dobiti 150.000 eura.

Međutim, Miki Duričić se na Instagramu poslije diskvalifikacije obratio pratiocima i otkrio kako uživa sa porodicom.


- Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu kući sam, dobro smo svi. Kćerka i supruga su presrećne što me vide. Probudio sam se sada, žena sad ide na posao. Neću da pričam o razlozima izlaska, vjerujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negdje. Jako nam je lijepo, otkako sam došao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti Jutjub kanal. Pozdrav i nemojte se nervirati - rekao je Miki u svom prvom javnom oglašavanju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.