x

Mikica: Brak mi nije prepreka za estradu! Voljela bih duet sa Sašom Kovačevićem i Sekom Aleksić!

Mirsena Avdić, jednom dijelu javnosti poznatija kao Mikica nedavno je u sarajevskom klubu Dorian Gray promovisala svoju prvu pjesmu ‘Ostavljena kraljica’, koju je napisao Alen Hasanović, a koju je izdala Hayat Produkcija. 


Ekipa portala Ekskluziva.ba prisustvovala je promociji Mirsenine prve pjesme, kao i ekipa Hayat TV-a. Neki bi rekli očekivano jer je Mikicino prvo javno pojavljivanje bilo upravo na ovoj sarajevskoj uticajnoj televiziji, u njihovom takmičarskom šou ZMBT, na šta smo se prvo osvrnuli tokom kratkog razgovora sa njom.


„ZMBT je bio moja odskočna daska koju sam ja odabrala da bi probala i okušala se u nekom showu. Iz show-a ZMBT sam se povukla iz razloga što nemam vremena da se maksimalno posvetim tom show-u, ali sam zaista jako sretna što sam se pojavila u takvom takmičenju i ovim putem bi poručila svim mladim ljudima koji žele da se bave ovim poslom da probaju da se okušaju u showu“.

Kakvu reakciju publike Vi očekujete na „Ostavljenu kraljicu“?

‘Ostavljena kraljica’ je moja prva ljubav, svidjela mi se na prvo slušanje, kada sam je čula prvi put jednostavno sam bila presretna. Osjetila sam je dušom.


S kim biste voljeli snimiti duet u budućnosti, a s kim ne biste ni u najluđim snovima?

Imam jako, jako puno ljudi koje volim ali od muških vokala voljela bih da to bude Saša Kovačević, a od ženskih vokala Seka Aleksić. A ne bih da komentarišem to s kim ne bih nikad snimila duet.

Zbog čega baš estrada? Kako to da se odlučite baviti upravo ovim poslom?

To je posao koji volim. Muzika je moja ljubav. Dovoljno je da vam kažem da je muzika moja najveća ljubav i to je jedino što želim da radim.


Da li će vam estrada biti prepreka u braku?

Majka sam dvoje djece i ne postoji prepreka u životu. Ja zaista živim za svoju djecu i oni su moj ponos i moja dika.

Gdje nastupate u skorije vrijeme?

Vidjet ćemo, saznati će se. O tom po tom. Nadam se uspjehu u budućnosti.

Da možete nešto promijeniti na muzičkoj sceni, šta biste promijenili?

Ne želim da dajem predrasude.



(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.