x

MIKIJA HAPSE U ZADRUZI: Prijeti mu najmanje 6 mjeseci zatvora!

Miki Đuričić mogao bi da bude uhapšen u ``Zadruzi``. Učesnik rijalitija poznat po nasilnom ponašanju, zbog kog je i sada na uslovnoj slobodi, ponovo je divljao na imanju u Šimanovcima. Jednog od učesnika je hvatao za gušu, a drugom prijetio smrću. Ukoliko zbog toga protiv njega bude podnijeta prijava, uslovna kazna zatvora od šest mjeseci automatski će se aktivirati jer je izrečena za isto krivično djelo kom je ponovo pribjegao (2015. godine učestvovao je u rijalitiju ``Maldivi`` i fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića).

Đuričić se u srijedu uveče na žurki prvo posvađao sa Miljanom Vračevićem, pa je pokušao da ga udari, a kada ih je obezbjeđenje razdvojilo, Miki mu je poručio da će ``zapamtiti za ovo`` i da će ``u Obedskoj bari biti zakopan u živo blato``. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je sljedećeg jutra uhvatio za vrat Marka Miljkovića da ga guši, a onda mrtav hladan poručio da će mu polupati lobanju i da ga boli k**ac za zatvor.

 

Agresivno ponašanje Đuričić je, kao po običaju, pravdao time da je isprovociran.

 

- Cijelo veče ide za mnom i viče mi go*no i pi*ko i provocira, psuje mi mrtvu majku - govorio je Miki nakon što je prvo nasrnuo na Miljana Vračevića.

 

- Polako, vidiš da provocira - smirivao ga je Janjuš, koji je krenuo za njim.

 

- Ma provociraće kad mu ja budem je*ao majku u pi*ku, zapamtićeš za ovo, zapamtićeš ti ovo, samo polako, ne traje rijaliti vječno. U Obedsku baru ćeš biti zakopan u živo blato - vikao je Miki, dodajući da ga boli ku*ac i za rijaliti i za tužbu.

 

Onda je ujutru još žešće nasrnuo na Marka Miljkovića jer ga je i on navodno provocirao. Marka je uhvatio za vrat, a ovaj je preplašen odmah počeo da poziva u pomoć.

 

- Zovite, bre, ljude (obezbjeđenje, prim. aut.). Hvata me za gušu, ide za mnom, šta je ovo - vikao je Marko, dok su Mikija jedva zadržavali da ne nasrne ponovo.

 

Đuričiću ovo nije prvi put da otkad mu je izrečena uslovna kazna ponavlja krivično djelo nasilničkog ponašanja, zbog kojeg je i osuđen. U istom rijalitiju je početkom oktobra napao kaskadera Uroša Ćertića i udarao ga pesnicama. Zato je, objašnjava advokat Ognjen Radović, vrlo vjerovatno da će se ovoga puta naći iza rešetaka.

 

- Đuričić je sa tužilaštvom prošle godine napravio sporazum o uslovnom služenju kazne sa rokom provjere od dvije godine. To znači da tokom te dvije godine ne smije da počini novo krivično djelo, a naročito ne isto ili slično krivično djelo zbog kojeg je osuđen. U njegovom slučaju, to su sva djela sa elementima nasilja - nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, nanošenje lakih ili teških tjelesnih povreda - navodi Radović.

 

S obzirom na to da je Đuričić ponovio isto delo, i to dok je na uslovnoj slobodi, sada mu prijeti dupla kazna, ističe naš sagovornik.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.