x

Torino ne odustaje

Milan dobio novu ponudu za Krunića

Bh. reprezentativac Rade Krunić na kraju ove sezone će gotovo sigurno napustiti Milan.

Krunić je na San Siro stigao pred početak ove sezone iz Empolija, ali se nije uspio ustaliti u prvi tim Milana. Italijanski mediji prethodnih dana sve više pišu o tome da će bh. veznjak nakon samo godinu dana napustiti Rossonere.

Najveći interes za Krunića pokazao je Torino koji je odlučan da ga dovede u svoje redove. Tuttosport piše danas da su Milan i Torino već počeli pregovore oko 26-godišnjeg veznjaka, te da ćemo Krunića najvjerovatnije od naredne sezone gledati u dresu ovog kluba.

Jedini problem je što Milan traži osam miliona eura za Krunića što čini se Torino nije spreman da plate. No, kako piše Tuttosport danas je Torino poslao novu ponudu za Krunića.

Naime, oni su ponudili opciju da narednu sezonu dovedu Krunića na posudbu koju bi platili dva miliona eura, a narednog ljeta bi otkupili njegov ugovor za pet miliona eura.

Ova ponuda i ne izgleda tako loše za Rossonere koji očito žele napraviti prostor u veznom redu za dovođenje novih pojačanja. Krunić je u dosadašnjem dijelu sezone za Milan odigrao svega 11 utakmica u svim takmičenjima.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.