x

veza koja je tada šokirala balkan

Milan Marić je imao 24 godine, a ona 42: Malo ko zna da je glumac bio u vezi sa starijom kolegicom!

Talentovanog Milana Marića imali smo prilike da gledamo u serijama "Vojna akademija", "Besa", "Državni službenik", "Porodica", a uskoro ćemo ga gledati u ulozi Tome Zdravkovića, u istoimenom filmu.

Zbog velikih poslovnih angažmana koje je u posljednjih par godina imao, stiče se utisak da glumac nema vremena za ljubavni život.

Naime, on se u potpunosti posvetio svojoj karijeri koja je krenula uzlaznom putanjom, a sada je počeo i da se probija na ruskom tržištu, a o svom emotivnom statusu izbjegava da govori.

Iako se o privatnom životu poznatog mladog glumca ne zna mnogo, zanimljiva je činjenica da vezu s početka svoje karijere, kada je bio sa 18 godina starijom koleginicom, nije mogao da sakrije.


Riječ je o hrvatskoj glumici Nini Violić iz Rijeke.

Kada je Milan imao 24, Nina je imala 42 godine.

Milan je Ninu upoznao u Beogradu 2014. godine, kada je gostovala sa predstavom "Kako smo preživjele". Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan tamo igrao Gavrila Principa u predstavi " Mali mi je ovaj grob".


Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci.

O svojoj romansi nisu mnogo pričali, jer su i sami bili svjesni koliko je teško održati vezi na daljinu.

Tačku na svoju ljubavnu priču stavili su sredinom 2015. godine, nakon šest mjeseci veze.


- Inače sam zatvoren čovjek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prošlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno bijesan. Naslovi su bili užasni - "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - ispričao je Milan prije nekoliko godina za medije.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.