x

Milan otkrio nove informacije o razvodu Kije i Slobe, pa prozvao Duška: Čuo sam da se i tvoj brak završio zbog nevjerstva! (VIDEO)

Bivši zadrugar Milan Milošević došao je u emisiju ,,Zadruga - Narod pita" kako bi otkrio sve tajne svojih cimera, a gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da sve goste u studiju pitaju o onome što ih zanima.

U toku emisije javio se gledalac koji je želio da novinar prokomentariše razvod najpopularnijeg para u regionu, Slobodana Radanovića i Kristine Kockar.

- Čestitao sam i njemu i njoj na razvodu, a kasnije sam se konsultovao sa advokatom. Oni jesu potpisali, ali kada će to predati na sudu? Rekao sam za Pink.rs, ne mora da znači da će doći do razvoda. Treba da se desi brakorazvodna parnica, pa tek onda - odgovorio je Milan.


Međutim i Duško Radonjić je želio da da komentar na tu temu, zato što je u prošlosti preživio krah svog braka.

- Ja kao čovjek koji je preživio sve to, znam da je to teška stvar i sreća što nisu imali djece. To je najbolje u cijeloj priči, niko ne bi trebao da se raduje niti da nekom pričinjava zadovoljstvo - rekao je Duško.


Milan je bio inspirisan njegovom konstatacijom, pa je i o njemu iznio tvrdnje njegovih najbližih.

- Da li je istina i da je tvoj brak pukao zbog nevjerstva? Ja sam tako čuo - pitao je Milan.


- Moj brak je pukao i ne bih to iznosio u javnost, to nije javna tema. Za dobrim konjem se prašina dizala, pa su ljudi izmišljali raznorazne priče - odgovorio mu je Duško.

Kako se ova rasprava završila pogledajte detaljno u nastavku.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.