x

Milica Dabović otkrila ko joj je pomogao u teškoj situaciji: Prijovićka je kupovala moje polovne stvari!

Bivša košarkašica i samohrana majka Milica Dabović kaže da uvijek nađe izlaz iz teških situacija, kao i da joj predrasude da je siromašna jer prodaje svoje polovne krpice ništa ne znače. U ispovijesti za Srpski telegraf otkrila je da je sinu i njoj u najtežim trenucima najviše pomogla Aleksandra Prijović.

Naime, Milica je Breninu snajku nazvala dobrom vilom, te je za nju imala samo riječi hvale. Takođe, objasnila je kako je došla uopšte na ideju da prodaje svoje polovne stvari, kao i da joj je trenutno to jedina zarada.

- Kada se saznalo da prodajem robu, prijatelji sa kojima sam oduvijek bila bliska su me zavoljeli još jače pošto znaju da sam borac i ne pitam za pare. Odoljela sam mnogim iskušenjima i lagani novac me nikada nije interesovao. Naučila sam da se kroz život dobro oznojim, namučim i isplačem. Prodavanjem robe stekla sam mnoge prijatelje i sretna sam zbog toga.


- Cijeli život sam govorila da su djeca moja snaga i vjetar u leđa i motiv da nikada ne odustajem. Ljudi su imali predrasude o meni i ne znaju kroz koliko sam težak život prošla. Žene uvijek imaju izlaz iz svih teških situacija čak i kada misle da nema svjetla na kraju tunela. Kad sam ostala bez novca, shvatila sam da uopšte nije bitno koliko ga imaš nego kakav si čovjek. Moj duh nikada nije pokleknuo. Rekla sam sebi - nećeš biti više naivna i glupa i preuzela kontrolu nad svojim životom. Moram da izdvojim, pohvalim i zahvalim se Aleksandri Prijović, koja je mom sinu i meni mnogo pomogla jer je kupovala sve polovne stvari od mene i davala ženama u humanitarne svrhe. Znači, nije samo meni pomogla i mom sinu već i mnogim ženama koje ne zna - rekla je Milica, pa nastavila:


- Za Aleksandru mogu da kažem da je predobra. Nazvala sam je mojom dobrom vilom i neizmjerno sam joj zahvalna na svemu što je učinila za mene. Ona je pravi primjer majke, žene, pjevačice koju sam ja i prije mnogo voljela. Imala sam sreću da je upoznam na jednoj žurki i tada smo se ispričale. Govorila mi je gdje treba da kupujem stvari na sniženju. Uživala sam u razgovoru sa njom i eto poslije nekoliko godina ona je došla do mene i pružila pomoć meni i sinu u jednom od meni najtežih trenutaka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.