x

Milica napušta Grand zbog Prije, prelazi na Pink!

Nakon skoro osam godina Milica Pavlović i "Grand produkcija", odnosno Saša Popović, razići će se svako na svoju stranu, a sve to zbog Aleksandre Prijović. Kako Srpski telegraf saznaje, pukla je tikva između zvijezde "Granda" i prvog čovjeka ove kuće zbog toga što je Pavlovićeva bila nezadovoljna reklamom za posljednji album.

Naime, prema tvrdnjama upućenih, Milica je nedavno bukvalno upala kod Saše u kancelariju tražeći raskid ugovora.

- Milica je pred Novu godinu izdala album "Zauvek", u koji je uložila preko 100.000 eura, a koji se nije zavrtio na tržištu. Ona je sve vrijeme vršila pritisak na Sašu da joj treba jača reklama i da je neophodno da joj više puštaju pjesme kako bi se izborila sa konkurencijom. Međutim, Saša se nije previše obazirao na ove zahtjeve, osim sto je češće pozivao u emisije. Zato je Milica platila reklamu za album na Pinku, koja se vrtjela skoro tri mjeseca i koja je mnogo koštala - govori dobro obaviješten izvor i otkriva kako je Milici pukao film zbog odnosa koji čelnici "Granda" imaju prema njoj.


- Sve donedavno Milica je ćutala, ali kad je vidjela pompeznu reklamu za Prijovićkinu novu pjesmu, totalno je poludjela. Upala je Saši u kancelariju i rekla kako je spremna da otplati dug za ove dvije godine, koliko je ostalo do isteka ugovora, i napusti "Grand". Rekla je i da je cijeli slučaj dala advokatima koje je angažovala da raskinu ugovor. Saša je pokušao da joj objasni da u "Grandu" sve gledaju isto i svima daju istu reklamu, na šta je Milica poludjela. Rekla mu je da Breninu snajku bukvalno ne skidaju iz emisija i reklamnih blokova, dok nje nema nigdje, zbog čega je prinuđena da sve sama promoviše i finansira. Milica je rekla Popoviću da ima sedam dana da se izjasni na koji način želi da raskinu ugovor i da je obavijesti - završava priču izvor.


Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo i Milicu i Sašu Popovića na brojeve poznate redakciji, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke, piše Srpski telegraf.

U prilog navodima do kojih smo došli govori i činjenica da je Milica je prije desetak dana napravila druženje sa novinarima povodom milijarditog pregleda na Jutjubu, a sve to u cilju promovisanja novih pjesama. Čak je napravila i performans miksa nekoliko pjesama sa novog albuma, koji je tada premijerno izvela.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.